Tečaji

 

 

Astrologija je znanost in umetnost v doslednosti razlage nebesnih teles, z njenim spoznanjem pridobimo modrost in uvid v naša življenja. Astrologija je umetnost in uporabno znanje, ki leži v končnih simbolnih razmerjih, ki obstajajo med nebesnimi telesi in zemeljskim življenjem. Naravni zakon je le odsev nebesnega zakona in spoznanja zakona samozavedanja. Če spoznamo ta zakon, nas bo osvobodil strahov, presojanja in vsakršnih omejitev. Kako težko se je učiti astrologijo? Zelo enostavno se je učiti od začetka, od Uvoda v astrologijo.

 

 

1. LETNIK:

- UVOD V ASTROLOGIJO, ki obsega 10 srečanj po 4 šolske ure, 40 ur. Naučili se boste vseh ključnih kategorij od osnove astronomije,12 znamenj, kako delimo znamenja, 10 planetov( med njimi obe svetili), kako se obnašajo planeti v znamenjih, 12 astroloških hiš, kaj pomenijo planeti v hišah, aspekte med planeti( Ptolomejeve in Minorne), Lunine vozle, deklinacije, Kirona, tega ranjenega zdravitelja in Lilith, ki ponazarja primarno žensko bit.

- RAZLAGA ROJSTNE-NATALNE KARTE, ki obsega 13 srečanj po 4 šolske ure, 52 ur. Naučili se boste razlagati karto kot celoto in interpretirati vsako posamezno področje od ascendenta z 1. hišo dalje do 12. hiše, vsa pomembna področja v našem življenju( izgled, samozavest, počutje, vitalnost, finančen vidik in zmožnost zaslužka, naše razmišljanje in komunikacija, izobraževanje, naše korenine, dom, starše, zasebnost, intima, kako z otroci, zabavo, hobiji, ljubezen, potencialne zdravstvene težave, delo in rutina, partnerstvo in odnose, krize in bolezni v življenju, bogastvo, potrebo po sexualnem življenju, izobraževanje, študij, potovanja, kariero, status, poklic, socialni čut, delovanje v družbi, skupinsko zavest in pokazatelje za astrologa ter navsezadnje z 12. hišo našo podzavest, talente, duhovnost in psihične obremenitve) in aspektne konstalacije kot so tipi astrološke karte in tako imenovani steliji, Tkvadrati, križi, veliki trigoni, lotosi ipd…

- SINASTRIJA-MOČ UJEMANJA V ODNOSIH, ki obsega 10 srečanj po 4 šolske ure, 40 ur. Naučili se boste razlagati potrebo po ljubezni in partnerstvu v obeh kartah v osebnih odnosih, kaj nam povesta obe ženski energiji Venera in Luna, kako znamo imeti radi, kakšne partnerje pritegnemo v življenje, kakšne lekcije nas čakajo, morebitne ločitve, kateri partnerji so primerni za nas ipd. Naučili se boste razlagati medsebojne aspekte, vpliv planetov v hišah, karto kombin in kompozit. Naučili se boste tudi ujemanja partnerjev v poslovnem svetu.

 

2. LETNIK

- HORARNA ASTROLOGIJA, ki obsega 10 srečanj po 4 šolske ure, 40 ur. Naučili se boste narediti in razlagati astrološko karto za čas in kraj zastavljenega vprašanja iz predpostavke, da je horarna karta zemljevid časa in vpogled v prihodna dogajanja. Za konkretno vprašanje dobimo konkreten odgovor in nima povezave z rojstnim datumom osebe-spraševalcem. Spoznali bomo pomen hiš, moč planetov, pomen seperativnih in aplikativnih aspektov in uporabo horarne astrologije za konkretna vprašanja in časovno določanje dovršitve. Področja zanimanja so tako od ljubezenskih vprašanj, do poslovno finančnih, o karieri in službi, vsi nakupi in prodaje, zdravstvena vprašanja, izgubljene stvari itd.

- PROGNOSTIKA, MOČ PREDVIDEVANJA DOGODKOV, ki vsebuje 15 srečanj po 4 šolske ure, 60 ur. Naučili se boste vseh tehnik s katerimi delamo astrološke napovedi. Osnova je dobro poznavanje natalne karte in njene natalne«obljube«, nič se ne zgodi, kar ni zapisano v natalni karti. Naučili se boste sekundarne in tercialne progresije, pomembnost progresirane Lune, vrhov hiš, vse tranzite, pomen stacionarnih in retrogradnih planetov, Lunacije in mrke, Solarne povratke, sestavljanje celotne slike, delanje dnevnih in mesečnih horoskopov, vplivov ipd.

- ELEKTIVNA ASTROLOGIJA-TRENUTEK NAMENJEN MENI, ki vsebuje 8 srečanj po 4 šolske ure, 32 ur. Naučili se boste izbrati najboljši trenutek za začetek pomembnih dogodkov v življenju, kot so odprtje podjetja, začetek nove kariere, menjava službe, nakup vrednih materialnih zadev, selitev, začetek partnerske skupnosti, kdaj se poročiti, oditi na dopust itd.

 

3.LETNIK

- MUNDANA ASTROLOGIJA, ki vsebuje 8 srečanj po 4 šolske ure, 32 ur.
Naučili se boste pomen planetov v mundani astrologiji, ki preučuje vpliv planetov na državni in svetovni ravni, ingrese, Lunine in Sončne mrke, pomen planetarnih ciklusov, razlago karte države in vpliva planetov na astrometereološka dogajanja.

- ASTROMEDICINA, ki vsebuje 10 srečanj po 4 šolske ure, 40 ur.
Srečali se boste z vitalnostjo osebe in naravo zdravja in odkrivali potencialne bolezni. Katera znamenja in planeti nakazujejo organe in področja telesa, bolezenska nagnjenja in soočanja z težkimi boleznimi, zdravljenju in smrti.

- LOKACIJSKA ASTROLOGIJA, ki vsebuje 6 srečanj po 4 šolske ure, 24 ur.
Lokacijska astrologija ali astrokartografija je prostorska astrologija, ki preučuje planete, kote, ACG linije ipd. vrisane v geografske karte, zemljevide. Spoznate relokacijo karte, pomen ACG in LS linij in uporabo programa Solar Fire map.

- KARMIČNA ASTROLOGIJA, ki vsebuje 6 srečanj po 4 šolske ure, 24 ur.
Osnova je verovanje v reinkarnacijo, v pretekla, sedanja in prihodna življenja. Karma temelji na predpostavki, da smo večna bitja ter se učimo in nabiramo izkušnje v več življenjih. Na ravni duše si izberemo vsako življenje kot sredstvo za učenje na podlagi določenih izkušenj, ki smo jih pridobili v prejšnjih življenjih.

- FINANČNA ASTROLOGIJA, ki vsebuje 6 srečanj po 4 šolske ure, 24 ur.
Finančna astrologija se ukvarja z delnicami, borzami, delniškimi tečaji, z rastočimi in padajočimi trendi in z finančnimi transakcijami.

 

 

Po končanju vsakega tečaja se opravlja izpit in s tem si pridobite priznanje. Naša ŠOLA ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS se prizadeva, da se ljudje vedno kaj novega naučijo in nobena ovira za nas ni, če ste kakšen izpit naredili v drugi astrološki šoli. Z veseljem vam ga bomo priznali pri dosegi DIPLOME.

Za dosego DIPLOMIRANEGA ASTROLOGA in prejem DIPLOME je potrebno opraviti izpite iz prvih dveh letnikov in opraviti izpite vsaj dveh tečajev iz tretjega letnika po vaši izbiri z izbrano diplomsko nalogo.

Cena tečaja je odvisna od šolskih ur, šolska ura je vredna od 8 do 10 eur, odvisno od števila slušateljev. Cena je prilagojena trenutnemu življenjskemu standardu in nudi poleg strokovnega izobraževanja tudi veliko praktičnega dela, pripravo in popravljanje domačih nalog, vodenje, spremljanje in pomoč pri osvajanju znanja slušateljev, tudi energetsko pozitiven ambient, prijetno in prijateljsko vzdušje, bolj oseben pristop, prigrizke, napitke in zagotovljena parkirna mesta. Končni namen je zadovoljen slušatelj, -ica. 

V trenutnih razmerah poteka tečaj preko aplikacije Zoom.