Prodaja

 

 

 

ASTROLOŠKI PROGRAM SOLAR FIRE SF9:

Astrološki program SOLAR FIRE SF9 je odličen astrološki program, ki ga potrebuje vsak astrolog, uporablja se ga po vsem svetu in ga toplo priporočam. Program zagotavlja vse funkcije in izrise v astrologiji, tako za začetnike, kot za izkušene astrologe. Z njim si zelo olajšate svoje delo. Ob nakupu programa vam nudimo tudi inštrukcije in pomoč pri nastavitvi. Ker je dobava iz Anglije, je cena odvisna od tečaja funta, se pa giblje od 280 do 290 eur. Pri nakupu dobite še slikovno navodilo za uporabo. Naročilo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Naročilo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

ASTROLOŠKE KOCKICE:

Astrološke kockice so odlično orodje za astrosklepanje, z bistrostjo in poznavanjem znamenj, planetov in hiš v astrologiji zlahka in hitro pridemo do konkretnega odgovora. Za uporabo astroloških kockic je dovolj osnovno znanje astrologije. Postaviš si vprašanje, vržeš kockice in na podlagi astrosklepanja dobimo odgovor. Kocka planeta, znamenja in hiše, nam da odgovor. Cena je 20 eur.

Naročilo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

Astrološke knjige:

 

 

 

UMETNOST ASTROLOŠKEGA PREDVIDEVANJA, avtorica Carol Rushman

Knjiga je namenjena tistim, ki osnovo astrologije in razlago celotne rojstne karte že poznajo in si želijo naučiti prognostike. Avtorica na zelo razumljiv in praktičen način razlaga vse tehnike astrološke napovedi, od progresij, razlaga pomembnost progresirane Lune, do vseh tranzitov, kako življenjsko sliko obarvajo počasni tranzitni planeti in kakšni dogodki nas čakajo v krajšem obdobju življenja z planeti, ki se gibljejo zelo hitro( z Merkurjem, Venero in Marsom ter z obemi svetili Luno in Soncem). Cena je 10 eur. Naročilo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

GRADIVO O PROGNOSTIKI IN UMETNOSTI ASTROLOŠKEGA PREDVIDEVANJA, avtorica Irena Dolar

Moč videti prihajajoče dogodke in obenem odkrivati tančice prostora in življenja samega prinaša veliko vznemirjenja za vse nas. Prognostične tehnike se dotikajo prostora in časa v vseh dimenzijah, pa naj si bo v prihodnosti ali preteklosti, prihaja iz natalne obljube, nič se ne more zgoditi, kar ni zapisano v rojstni karti in odkriva dogodke v prihodnosti. Pomembno je, da razumemo naša dogajanja v preteklosti, naše notranje procese, zorenje in odnose v sedanjosti, da se lahko pripravimo na dogajanja in izzive v prihodnosti. V gradivu so opisane vse pomembne tehnike za predvidevanje dogodkov s praktičnimi primeri.) Cena 20 eur. Naročilo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

GRADIVO O ELEKTIVNI ASTROLOGIJI, avtorica Irena Dolar

Kateri je pravi čas za začetek nekaj novega? To nam pokaže elektivna astrologija, kdaj je najbolj primeren trenutek, da bi nekaj začeli. Namen je dobiti uspešen razvoj in dober izid. V gradivu so opisane vse tehnike kako astrolog izbere najboljši čas za nekaj novega. Za začetek posla, za poroko, nakup hiše, podpis pogodbe, odhod na dopust, nakup dragih zadev, začetek partnerstva, gradnjo hiše, selitev v stanovanje ipd. Cena je 20 eur. Naročilo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.