Ponoči bo Sonce vstopilo v zemeljsko znamenje, v Bika, in do 21. maja bomo delovali v pridnih, zanesljivih in preudarnih energijah, z  namenom, da kaj materialnega ustvarimo.

Četrtek bodo zaznamovale nemirne in radožive energije Lune v zračnih Dvojčkih, veliko bo ene komunikacije, dogajanja in živahnosti.

V dopoldanskem času bo na nas delovalo še počasnejše in premišljeno znamenje Bika, ponoči Luna sreča njeno dispozitorko Venero, kar bo še od včeraj poneslo naprej ugodno počutje in harmonijo v zraku.

Prijeten dan je pred nami, ko se bo mnogim mudilo po nakupih in ko bomo urejali pomembne zadeve.

Zbudili se bomo še pod vtisom in z energijami nočnega mlaja v znamenju Ovna, za tisto pravo energijo v sebi in aktivacijo življenjskih projektov in pomembnih odločitev počakajmo še kakšen dan.

V petek bodo ene prijetne energije prepuščanja toku življenja in ukvarjanja sami s seboj.

Smo že rahlo utrujeni, zaspani in energijsko manj odporni.

Vse nas že potiska v obrat vase, smo v zadnjih dnevih pred obratom Merkurja in mlajem, ko želimo še vse zadnje zadeve zaključiti, pospraviti vso navlako v direktnem ali prenesenem smislu.

Tudi v torek bo Luna potovala po  Vodnarju, ko se bomo lažje prijateljsko povezovali in družili med seboj. Vodnarjeva energija je tudi malce odmaknjena in svobodoljubna.

Zopet je pred nami delavni dan z Luno v padajoči fazi in v prijateljskem Vodnarju. Luna bo cel teden v zadnji flegmatični fazi, ko ne bomo tako zelo podjetni in produktivni.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 53