Vikend je pred nami, SOBOTA bo odlična z energijami praktičnega bika, kljub trenutnim neprijetnim obdobjem je potrebno, da vsak od nas sledi svojim projektom in idejami, ki se lahko že kmalu realizirajo.

Sedaj bomo iz planov in projektov energije ovna prešli k konkretnim rezultatom.

Torkovo dopoldne bo v znamenju energije ribe, zelo zgodaj zjutraj se bo Luna povezala z Jupitrom, Merkur pa z njenim vladarjem Neptunom. Težko bomo vstali, zaspani bomo in nežno odmaknjeni.

Smo v tednu dni rastoče Lune, ki se pomika proti ščipu v dvojčkih, to  ne bo samo običajna Lunacija, imeli bomo tudi delni Lunin mrk.

Pred nami je zanimiv vikend z energijami vodnarja, počutili se bomo prijetno, družabno, nikamor se nam ne bo mudilo, saj bo v SOBOTO Luna večinoma dneva v praznem teku.

Petek bo mnogo bolj tih dan kot je bil četrtek, Luna v vodnarju si bo želela miru in ne prevelikega »pompa«.

Danes bo dan številnih planetarnih aspektov, zato bo dan izredno dinamičen in razgiban. Menjavali bomo razpoloženja in dajali fokus različnim področjem. Jutro bomo začeli z vplivom Sonca v škorpijonu in Saturna v kozorogu, kar pomeni, da bomo osredotočeni na svoje delo, cilje in projekte.

Sreda bo en produktiven dan, ko bomo najbolj povezani z dolžnostmi in obveznostmi.

V torek bomo prijetno začeli dan, Luna v strelcu v povezavi z Venero prinaša romantično  počutje in sproščene odnose.

Mlaj je za nami in ponedeljek začenjamo z mlado, rastočo Luno v strelcu. Čas je za nove načrte in za postavljanje novih temeljev za nadaljno življenje.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 99