Smo v aktivni, prodorni, sangvinični fazi rastoče Lune, po Sončnem mrku, ko bomo začeli realizirati spremembe in konstruktivno vodili dnevna opravila.

SOBOTA bo zelo čustveno obarvana, marsikdo bo preobčutljiv in sentimentalen v odzivih. Zlahka se odklopimo od vsakdana, ne sodelujemo v stvarnih zadevah, vleče nas glasba, poezija, branje knjig, ples, umetnost  in lenarjenje.

Ta bližajoča mlada Luna je kot vdih, vdihnimo globoko, zadržimo dih in počakajmo...

Nova mlada Luna in mrk upravičeno govorita o novih dogodivščinah in spremembah v načinu življenja, današnja Luna v nežnih Ribicah pa hrepeni po univerzalni ljubezni in sodelovanju z drugimi.

Bolj družabno in prijetno bomo preživeli dan, odlično za praznovanje valentinovega, kar je dandanes v navadi med zaljubljenimi.

Torek bo podobno kot v ponedeljek dan spuščanja stvari in čustvenega dogajanja, do popoldneva bo Luna potovala še po resnem znamenju Kozoroga.

Smo v zadnji Lunini fazi, v flegmatični fazi, Luni se že zelo mudi srečati Sonce na zadnji stopinji Vodnarja, v četrtek 15. februarja, kjer bo mlaj nastopil v obliki delnega Sončnega mrka.

 

Odlično pustovanje bomo imeli v SOBOTO, ko nam bodo pustne norčije v veselje in v sprostitev. Prijetne energije veselega znamenja Strelca, lepa povezava Lune in Sonca omogočajo skladno delovanje, živahen temperament in veselo druženje na pustnih zabavah.

V petek si bo marsikdo vzel prosti dan in lepo povezal praznični četrtek z vikendom, pridobil mali dopust, bi lahko rekli.

Četrtek bo dan Slovenskega kulturnega praznika in s povezavo Lune in Venere bo vse potekalo mnogo bolj slavnostno in pomembno.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 50