V dopoldanskem času bomo še rahlo zmedeni in brez pravega kompasa, kako nadaljevati dan. Luna bo potovala v praznem teku po znamenju dvojčkov ( se ne bo povezovala z nobenim planetom) in šele malce pred 14 popoldne vstopila v družinskega raka.

Dopoldanski čas zna biti malce nemiren in mi bomo nervozni. Veliko enih informacij bo prihajalo do nas, vendar bomo zadovoljni z njimi? Razpršena energija dvojčkov in nejasna slika  Neptuna, vsako misel, dojemanje in resnico zamegli.

Pred nami je še zadnji vikend v mesecu marcu, SOBOTA bo zelo prijetna z umirjenimi vplivi znamenja bika in z harmoničnimi povezavami z Venero, Jupitrom in Plutonom.

V petek smo lahko malce bolj umirjeni in se predajajmo lenarjenju in uživanju. Luna bo potovala po zemeljskem biku in direktirala bolj počasen tempo dneva.

Nihče od nas ni imun pred boleznijo, smrtjo in motečimi spremembami. Seveda  se v takih časih počutimo, da nimamo  nadzora, ampak tudi to je lahko samo opomnik, da nikoli v bistvu nimamo popolnega nadzora nad svojim življenjem.

Danes bomo zelo močno čutili to mlado Luno v rastoči fazi, glede na dobre novice o gospodarskih in finančnih ukrepih naše vlade, se nam prihodnost lahko zdi bolj obetavna. Malce nam daje tudi grenkega priokusa, kako bomo vse to plačali, oziroma vrnili denar v ta skupni »žakelj«.

Z Luno v ribah, na zadnjih stopinjah tik pred jutrišnjim mlajem,  bo veliko ljudi še bolj zaskrbljenih, z močnim občutkom nemoči. Vsi smo zelo povezani z našo prihodnostjo, sedaj se pa zdi, kot, da je ni.

Dobrodošla POMLAD, danes bo prvi pomladni dan in toplo vreme pomaga, da vsaj za nekaj časa pozabimo na skrbi in strah. Sonce bo ob 4:50 uri presekalo nebesni ekvator in posijalo pomladi v pozdrav. Dnevi se bodo na naši polobli sedaj daljšali in prinašali več svetlobe. Pomlad je tu in Sonce bo vstopilo v ognjeno znamenje ovna.

Sedaj so izredne razmere in vsak se po svoje sooča s tem. Zavedati se moramo, da je nujnost prilagoditve delovanja v vseh naših ustanovah in v zdravstvenih domovih. Pomanjkanje je beseda, katero večinoma nismo poznali, saj so nam bile na vsakem koraku odprte vse meje, trgovine, banke, pošte, zdravstveni domovi, bolnice, javni prevoz, ves svet nam je bil na dlani.

Zaradi kozorogove energija, ki bo v torek še vedno v nas, bomo lahko osredotočeni na ovire v delovanju in se prilagodili na novo nastalo situacijo.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 87