Današnji dan bo pretežno dinamičen in poln nekih premikov. Luna je v levu, prinaša željo po pozornosti, aktivnosti, naše osebne ambicije bodo v ospredju.

V tem tednu dni bomo imeli rastočo fazo Lune, Luna bo potovala  od znamenja raka, pa preko leva in device ter za vikend bo vztrajala v tehtnici.

Najprej, ampak res najprej vas vprašam, če ste si prebrali moj zapis o vstopu Jupitra v ribice, če še niste, morate to nujnooooo:

Zlahka bomo ambiciozni kot navdušeni za vse mentalne projekte. Luna je v radoživih dvojčkih, tvori same lepe povezave z Venero, Saturnom in Merkurjem.

Mlada Luna je rastoča, vendar bo šele v popoldanskem času, ko vstopi v dvojčke pridobila na svoji kvaliteti, moči. Nekako nas bo predramila in spodbudila k intelektualnemu delu.

Luna je v biku, zvečer ob 20:59 uri se bo srečala s Soncem in imeli bomo zopet mlaj.

Današnji dan se nam zlahka lahko vleče, nekako ne bomo našli dovolj motivacije kaj novega ustvarjati, najboljše bo, da ostanemo pri rutini.

Dopoldanski čas bomo preživeli z Luno v ribicah, lepe povezave Lune s Plutonom in Venero okrepijo ljubezenska čustva in nas delajo bolj odprte za ljubezen in strast.

Tudi danes smo z ribjo energijo. Z Luno v ribicah je vse tako povezano s predajanjem, z intuicijo in s sanjami.

Pozdravljeni, današnji vpliv Lune v ribicah bo deloval na nas zelo blagodejno.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 108