Čustveno se bomo razbremenili, ko bo danes Luna vstopila v umirjenega strelca. Z Venero v tehtnici bosta lepo sodelovala, v ozračju bo lahkotna, romantična energija, radi se bomo družili in ljubezensko  zapletali.

Danes vstopi Venera v tehtnico in harmonija znotraj odnosov bo boljša.

Danes bo Luna vstopila v znamenje škorpijona, kjer sigurno ne bo šale. Lovila bo svojo sapo v iskanju odgovorov na vsa vprašanja. Bomo sumničavi in dvomili v iskrenost odzivov?

 

Še vedno bomo navdihnjeni z iskrenimi pogovori, iskali bomo globljo resnico. Vendar aspekt s Plutonom lahko malce poruši to harmonijo in z razkritjem resnice bomo lovili sapo.

Imamo nov Lunin ciklus, komaj smo imeli mlaj in vstopamo v nov delovni teden.

Vstopili smo v jesen, Merkur je zdrsnil nazaj v znamenje device, Luna se bo v devici pridružila Veneri in Merkurju. Sigurno bo sobota dan za temeljito čiščenje, tako konkretno kot v prenesenem pomenu.

Luna lepo upada proti mlaju, danes je še v levu, sekstil z Marsom zjutraj nam pomaga, da se počutimo dobro, kot, da smo v sedlu. Energija se poveča in v sebi začutimo več veselja. Kasneje v dnevu, nas čakata dva manj prijetna Lunina aspekta, T kvadrat  z Uranom in Saturnom, kar bo vznemirilo naše delovanje.

Lunin vstop v levovo energijo nam daje  samozavest,  lahko nam dvigne razpoloženje in nam  pomaga, da nosimo v sebi malce več upanja.

Po sanjanju polni noči, se bomo zbudili s podporo ljubeče Venere in Urana ter z vizionarskim trigonom Lune in Neptuna.

Teden pred nami je z Luno v flegmatični fazi, je upadajoča in se bo približevala mlaju, ki bo v nedeljo.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 134