Pred nami je VIKEND energij znamenja tehtnice, naj bi bilo vse složno in sproščujoče, pa glede na aktivne Lunine aspekte z drugimi planeti ne bo verjetno tako. Zna biti SOBOTA kar težaven dan, lahko tudi stresen in neugodnega počutja.

Petek bo en prijeten dan, ko nas bodo energije tehtnice razvajale in ko bo rastoča, mlada Luna poskrbela za dobro energijo in potisk v nove zgodbe.

Pozdravljeni, teden bomo začeli s padajočo Luno v ustvarjalnem levu, še kakšen dan in srečala se bo zopet s Soncem v mlaj. Po navadi nam levova energija da energičnosti in veliko enega poguma, kaj na novo začeti, danes pa bo zaradi flegmatične faze Lune v nas manj energije, želje po premikih in kaj za ustvariti.

Pred nami je prijeten vikend energij romantičnega in emocionalnega raka, vikend bo dobrodošel, da se sprostimo in spočijemo doma.

Pred nami je prijeten vikend energij romantičnega in emocionalnega raka, vikend bo dobrodošel, da se sprostimo in spočijemo doma.

Petek bo čisto prijeten dan, vse do pol enajste ure bomo še z energijo dvojčka. Luna se bo zgodaj zjutraj lepo povezala z Marsom, ki je retrograden, upam, da se bomo bolj spontano obnašali in komunicirali.

Danes v četrtek bomo imeli zadnji Lunin krajec, kar nam lahko prinaša rahlo raztresenost, nerazumevanja, stres in nemir v telesu.

Sreda bo en prijeten dan z dvojčkovo energijo, z veseljem bomo odprli vrata novim dogodivščinam, ki nam napolnijo srce.

Zemeljske energije znamenja bika nas vedno spodbujajo k materialnim zadevam in k dosegu cilja. Delo nam bolj diši, usmerjeni smo v posel in v konkretne rezultate.

Zadnji dan v avgustu v PONEDELJEK bomo z Luno v vodnarju še vedno polni energije in zanimivih idej. Luna je v rastoči fazi, približuje se svoji polnosti, tako, da bo v zraku več energije in vznemirjenja.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 95