Ponedeljek bo dan pred polno Luno in delnim Luninim mrkom in naše počutje bo temu primerno.

Zelo prijeten vikend je pred nami, optimistične energije Lune v Strelcu nam bodo vlivale dobro voljo, pogum in željo po potovanjih ali dopustu.

Zna biti četrtek bolj naporen dan, občutek bomo imeli, da ni dovolj volje in motivacije, da se premaknemo naprej. Neka teža, ki nam visi na hrbtu in iščemo način, kako jo odstraniti.

Že dopoldne nas spremljajo energije Škorpijona, to je bolj ponotranjena  energija, ki želi vse predelovati znotraj sebe, zato bomo čustveno in odzivno bolj zaprti vase.

Pred nami je vikend stacionarnega Merkurja, vpliva znamenja Device in  čas med dvema mrkoma, ko je potrebno počistiti s »prtlago«.

Petek bo zelo prijeten dan, zelo bo spodbuden za nove korake v naprej.

Dinamičen dan je pred nami, pazimo, da te ognjene vneme ne bo preveč.

Luna je že v rastoči fazi, še kakšen dan in energije bo v nas dovolj. Še najbolj se bomo imeli na dopustu, če je  sedaj prišel ta čas.

Ponedeljek bo dan pred mlajem in Sončnim mrkom v Raku. Rabili bomo več počitka in sproščanja, še posebno se bomo lahko počutili zmedeno in nedorečeno.

Smo na višku moči Sonca s poletnim solsticijem, Sonce je za nas izredno pomembno, saj nam daje toploto in svetlobo ter prinaša življenje na Zemlji. Solsticij je tudi močan energijski preboj, saj pred seboj vidimo svetlejšo pot in svetlo življenje.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 74