Pred nami je vikend, ko se Merkur obrača v retrogradno smer ( več si lahko preberete v blogu http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1006-retrogradni-merkur-november-2018 , se aktivno poveže z Neptunom, ko bo vse drugače, kot smo si zamislili.

Mirno delovanje in dogajanje bo v petek pravi balzam za našo dušo. Luna bo potovala po nežnih Ribicah in v nas odpirala sočutje, nežnost in umirjenost.

V četrtek bomo imeli prvi Lunin krajec, energije znamenja  Vodnarja nas razveseljujejo in prinašajo nepredvidljive situacije.

Pred nami je en prijeten, vznemirljiv dan, ko bomo izredno družabni, komunikativni in željni dogajanja.

Dopoldanski čas bomo še v energijah pridnega Kozoroga, več teže in veliko obveznosti bo na nas. Uran nam lahko prinaša kakšen stres in nemir v telesu, Venera pa nezadovoljstvo z obstoječim, kot, da bi želeli več kot smo zmožni.

Zaključili smo z vikendom, v katerem smo malce pogledali v kozarec, prijetno druženje, dobra hrana in  zabava je bila za marsikoga potreben odklop.

Pred nami je Martinov vikend, še posebno bo sobota energijsko odlična. Kot se za Martinovo spodobi, se bodo slavja vrstila več dni, nekje so se že celo začela. Veselo praznovanje spremembe mošta v vino vam želim, samo previdno kasneje pri vožnji, oziroma ne sedimo »vinjeni« za volan.

Smo že v direktnih in pozitivno naravnanih smernicah, več bo pozornosti in energije za zunanji svet, da kaj pokažemo in da se vidijo rezultati.

Imamo že rastočo Luno v znamenju Škorpijona, energija v nas bo postopoma rasla in mi bomo vsak dan bolj produktivni.

Dopoldne bo Luna še v zračni Tehtnici in se bo ujela z retrogradno Venero, kar bo izpostavilo zopet medsebojne odnose.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 63