Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Dragi moji bralci in sledilci, prišel je tudi zame tisti čas, glavnega letnega dopusta, ki ga že nestrpno čakam, da obiščem, meni najljubše destinacije. Kako boste in bomo ASTROLOŠKO v tem času?

Venerin trigon na Jupitra nam bo danes nosil vse lepo, priložnosti bodo same silile k nam.

Današnja povezava Sonca z Jupitrom nam že nekaj dni ponuja vsesplošni optimizem, srečo, zaupanje v prihodnost, nove priložnosti in uspešno delovanje.

Luna je v rastoči fazi, zato je  v nas več optimizma, energije in poguma kaj na novo ustvariti, kreirati in začeti znova.

Prijeten in zelo harmoničen dan je pred nami, izkoristimo ga in se imejmo lepo.

Ko potuje Luna po znamenju Device, se v nas odpira želja po opravljanju vseh obveznosti in pospravljanju.

Že včerajšnja Lunacija v Levu nam je narekovala močne spremembe, ki bodo izražene najbolj v naslednjih 14 dnevih.

Dopoldanski čas bo še z Luno v Raku, odlično, da doma vse pospravimo, uredimo, kaj dobrega skuhamo, posebno, pa se ne naprezamo preveč.

Pripravljamo se na prvi mlaj v mesecu avgustu, v znamenju Leva, kar nam bo dalo priložnost, da pokažemo svetu nov vidik sebe in svojih načrtov. V četrtek ob 5:11 uri se bosta Luna in Sonce v znamenju Leva združila in oblikovala neko novo rast in začetek Lunarnega ciklusa.

Energije Raka bodo v nas in okoli nas tudi danes, veliko občutkov se bo vrtelo znotraj nas in prinašajo lahko tudi neko tesnobo.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 121