Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Povezava Lune v ovnu z Venero in Jupitrom nas bo spravila v pogon.

Vikend z energijo znamenja ribe bo astrološko umirjen,  dal nam bo mir in čas, da se prilagodimo nedavnemu nemiru polne Lune.

Imamo polno Luno v vodnarju, dovršila se bo v petek ponoči ob 3:35 uri na 19*vodnarja.

Luna v vodnarju nam da nov pogled na težke občutke dneva.

 

Sreda bo čisto konstruktiven dan, vse do večera bo Luna potovala po kozorogu in v naših mislih bo večinoma delo ter obveznosti. Boljše bo, če se držimo rutine in vsakodnevnih opravil. Morda bomo zaradi vpliva Plutona zaskrbljeni in težkih misli, vendar kar se mora ni težko, pravi pregovor.

Luna je v kozorogu, občutke bomo skrivali, bolj bomo skrbeli zase in za svoj karierni del. Venera bo nasprotovala Plutonu, lahko prinaša simptome nezaupanja v odnose ali malce ljubosumja.

Luna je rastoča, aktivna, polna energije, primerna, da kaj ustvarimo, naredimo in opravimo. Luna je v strelcu, optimistična, vendar s povezavo s Saturnom bomo tudi previdni in konstruktivni pri odločanju.

 

V SOBOTO se lahko v nas sproži še veliko nekih občutkov, globokih misli in naših intenzivnih reakcij, ki jih drugi morda ne bodo sprejeli zlahka.

V petek bo Luna izvedla prvo fazo, imeli bomo prvi krajec, to je takrat, ko je Luna v kvadratu s Soncem.

Predvidevam prijeten dan, Merkur, ki nam pomaga, da dojamemo smisel vsega, nas spodbuja, da se nekaj novega naučimo, nas sili k razmišljanju in v pogovor vstopa zjutraj v svoje znamenje, v devico.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 211