Prispevki filtrirani po datumu: Maj 2021

 

Dočakali smo mesec junij, ko se začnejo šolske počitnice in ko Sonce vstopi v znamenje raka ter se končno začne poletje. Marsikdo gre že junija na dopust, močno si vsi želimo toplega vremena in prijetnih, sončnih dni.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Vstopili smo v obdobje retrogradnega Merkurja, ki bo trajal od 31. maja do 21. junija 2021. Retrograden Merkur ( pogled geocentrično ) je z nami vsako leto, trikrat, za čas treh tednov.

Objavljeno v Blog

Z resnim in zemeljskim kozorogom se lahko osredotočimo na doseganje svojih obveznosti in nalog, ki morajo biti narejene.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dan po Luninem mrku, kako smo? Energije strelca tudi danes, velika pričakovanja in priložnosti, ki se nam ponujajo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Torek bo kar intenziven dan, Luna bo v škorpijonu, naša čustva bomo izražali zelo dramatično in intenzivno.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je vikend prijetnih energij, Luna bo v SOBOTO vstopila v tehtnico in poskrbela za prijetno vzdušje. Poleg tega bomo imeli lepo, harmonično povezavo Lune in Sonca, kar je res romantično in harmonično počutje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Imamo petek, dan pred vikendom, že kaj razmišljate kam boste šli? Imamo rastočo Luno v znamenju device, imamo cel kup aspektov Lune z drugimi planeti, imamo Sonce v dvojčkih, ki bo popoldne šlo v dinamiko z Jupitrom. No kako se nam bo odvijal dan?

Objavljeno v Dnevni vplivi

 

Cel dan bo v četrtek Luna v devici, pri čemer bomo zelo osredotočeni na podrobnosti in zadeve, ki morajo biti narejene. Bili bomo bolj praktični in zavezani delu. Luna opozicija Jupiter nas bosta medla, da v teh podrobnostih ne bomo našli pregleda, malce težje se bomo zbrali.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Sreda bo zanimiv dan z Luno v levu, no morda za koga pa tudi napet, kajti imeli bomo prvi Lunin krajec.

Objavljeno v Dnevni vplivi
0, 17.05.2021 14:41

SATURN SE USTAVLJA

Saturn je v vodnarju, potuje že od 17. decembra 2020 po tem zračnem in fiksnem znamenju in njegovo retrogradno gibanje nas bo spomnilo na občutek dolžnosti ter na opravljanje nalog, ki morajo biti narejene.

Objavljeno v Blog
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3