Prispevki filtrirani po datumu: Januar 2021

Prvi februarjev dan bomo začeli še z energijo device, vse do pol enih popoldne bo Luna potovala po znamenju device, naredila povezavo s Plutonom in  Venero. Z njuno pomočjo bomo lažje premagovali morebitne zaplete, ki nam jih bo postregel retrograden Merkur.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V nedeljo 31. januarja se Merkur, ki je planet najbližje Soncu obrača v retrogradno smer, vsaj tako ga vidimo geocentrično iz Zemlje. Obrača se na 26* znamenja vodnarja in vse do 21. februarja bo potoval retrogradno po vodnarju.

Objavljeno v Blog

Pred nami sta zadnja dneva v mesecu januarju, z energijami marljive device, pokazala se bo vsa vnema in pridnost pri delu.

Bo res tako? Vladar device in dvojčkov ( tudi ascendent) Merkur se obrača, tokrat letos prvič za tri tedne v retrogradno smer.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Prijetnejši dan bo petek, razdražljivost polne Lune bo za nami, počasi se bomo sprostili in otresli nezadovoljstva. Upam, da se včeraj niste prenaglili z odločitvami.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo tik pred polno Luno, dovršila se bo zvečer ob 20:16 uri na 9* znamenja leva, lev je ognjeno znamenje in vedno ponuja neko veselje in navdih ter nam kaže pot, kaj je za nas tisto, kar radi počnemo. Živeti življenje je njegov moto, pripravlja nas, da v sebi najdemo nekaj posebnega, unikatnega in ustvarjalnega.

Objavljeno v Blog

Že kaj čutite prihajajočo polno Luno? Kakšno je vaše počutje, imajo čustva glavno vlogo pri vas?

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes bo Luna prehajala znamenje raka, naši občutki in potrebe se bodo okrepili. Občutili bomo koliko nam pomeni varnost, dom, toplina, bolj se bomo zavedali svoje ranljivosti in občutljivosti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

 

Pred nami je zopet deloven teden dni, nadaljevali ga bomo z rastočo Luno v dvojčkih.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Za vikend bo Luna prehajala zračno znamenje dvojčkov, zna biti zanimivo, komunikativno, raznoliko, polno nekih idej in želja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Petek bo prijetnejši dan z rastočo Luno v biku, že zgodaj zjutraj nam bo aspekt z Venero polepšal dopoldan.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3