Prispevki filtrirani po datumu: September 2020

V mesec oktober stopamo s polno Luno v ovnu, posebnost je ta, da bomo ta mesec imeli dve polni Luni, kar se zgodi vsake dve leti in pol, slednja bo 31. oktobra v biku. Dovršila se bo pozno ponoči ob 23:06 uri na 9 * ovna.

Objavljeno v Blog

Zadnji dan meseca septembra bomo preživeli idealistično, Luna v ribicah z konstruktivnimi aspekti nas bo ponesla po poti ustvarjanja, sočutja, idealizma in umetniškega kreiranja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Brezčasen dan bo torek, ko se bomo lahko počutili, kot, da lebdimo nekje med prostorom in časom.

Objavljeno v Dnevni vplivi

29. septembra 2020 bomo imeli obrat Saturna v kozorogu v direktno smer in obenem bo Mars z njim naredil zelo neugoden aspekt. Saturn se obrača na 25 * kozoroga in če imate na teh stopinjah ( to je od 23 do 26*) osebne planete v znamenju ovna, raka, tehtnice in kozoroga, potem vas že od 11. maja na tem področju vse potiska v spremembe in preobrazbe, ki so nujne za vaš razvoj.

Objavljeno v Blog

Smo v tednu dni rastoče, aktivne, kolerične  faze Lune, katera bo dosegla polnost v četrtek. Tempo življenja bo za nas hiter in dinamičen, čustva znajo biti vznemirjena in dramatična. Težko bomo nadzorovali svoje odzive in zato bo lahko prihajalo v odnosih do nesoglasja in težav.

Objavljeno v Dnevni vplivi

 

Pred nami je bolj prijeten vikend, in upam, da ne bomo z neko grenkobo ohranili spomin na težavne zadnje dni. Meni osebno niso bili tako težavni, je pa res, da sem čutila neko težo odgovornosti nadaljnega dela.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes bo Luna v kozorogu kar precej aktivna, že zjutraj se sreča z Jupitrom, popoldne pa z Plutonom in Saturnom. Že cel teden je za marsikoga naporen in priča smo zelo težko izrečenih besed na račun posameznikov, ki se na tak ali drugačen način upirajo nošenju mask.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes v četrtek bomo postajali čedalje bolj resni in nedostopni, z Luno v kozorogu ni zabave. Poleg tega se znajdemo v primežu prvega Luninega krajca, kateri je vedno simbol za prvo oviro, ki jo naletimo na lunarnem vrtiljaku.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je VIKEND energij znamenja tehtnice, naj bi bilo vse složno in sproščujoče, pa glede na aktivne Lunine aspekte z drugimi planeti ne bo verjetno tako. Zna biti SOBOTA kar težaven dan, lahko tudi stresen in neugodnega počutja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Petek bo en prijeten dan, ko nas bodo energije tehtnice razvajale in ko bo rastoča, mlada Luna poskrbela za dobro energijo in potisk v nove zgodbe.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj12NaprejKonec
stran 1 od 2