Prispevki filtrirani po datumu: Junij 2020

Mesec julij bomo začeli z Luno v škorpijonu, to je strastno, intenzivno in tudi skrivnostno  znamenje, s katerim ni dobro »češnje zobati«. Čustveno znamo biti zahtevni in nedostopni, saj je Luna v škorpijonu astrološko v slabi poziciji. Zlahka se v nas odprejo negativna čustva, ljubosumje, skrivnosti in zamere.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Mars je planet moškosti, povezan je z grškim bogom Aresom, ki je imel velike zmage in srečo na bojnih poljih, a v ljubezni pa ne. Mars je bil prvotno bog poljedelstva in kmetijstva, vendar ga vsi poznamo kot boga vojne. Rimski vojaki so njemu v čast žrtvovali živali in plodove, predno so šli v boj.

Objavljeno v Blog

Luna bo v škorpijonu, zato bomo čustveno bolj zahtevni in nepopustljivi.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v tednu dni kolerične faze Lune, naš tempo življenja bo dinamičen in aktiven, tudi zaradi Marsa v ovnu. Bomo polni energije in želje po aktivnem udejstvovanju v življenju, vendar…

Objavljeno v Dnevni vplivi

Kakšen vikend je pred nami? SOBOTA bo z energijo device namenjena predvsem ustvarjanju reda in ukvarjanju s svojim telesom.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Kakšni dnevi? Mislim predvsem na vreme, saj dnevi so čisto primerni. Vreme pa ni, vsaj v naši deželici. Lansko leto v tem času smo se potili v vročini, bila sem na morju, na Krku in bilo je neznosno vroče. No v bistvu je bilo fino, kopala sem se cel dan in voda je bila topla, kar za Krk ni značilno. Pa nas poglejte letos, vse je drugače, to deževno  vreme te ne vleče nikamor…

Objavljeno v Dnevni vplivi

Do večera bomo astrološko še pod vplivom znamenja leva, to nam da priložnost, da pokažemo svoje vrednote in da zasijemo v svoji pomembnosti. Vedno, ko potuje Luna po levu se v nas odpira ustvarjalnost, kreativnost in samozavest.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Z igrivim znamenjem leva, kateremu vlada Sonce, bomo bolj odprti za delo, kariero, počutili se bomo pomembne, samozavestne in prodorne.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dopoldanski čas z energijami raka bomo še vedno usmerjeni v naše počutje, zlahka bomo izražali svoje potrebe. Luna se bo postavljala proti Plutonu, vladarjem podzemlja in Jupitru, vladarju bogastva. Torej če se bomo soočali z obema, zelo globoko, bomo dosegli višjo raven modrosti. Bomo tudi zelo odzivni, pri tem nam bo pomagal Mars, s svojo energično močjo. Danes bo poudarjena strast in energičnost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v zelo pomembnem obdobju tega poletnega časa, marsikaj si bomo želeli spremeniti in iti naprej v življenju na drugačen način. Sončni mrk nas bo spodbujal, seveda vsakega na svoj način, da se sprejemajo ključne odločitve.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3