Prispevki filtrirani po datumu: April 2020

Bomo malce dramatični danes? Seveda, zakaj pa ne, pa tudi silili bomo v ospredje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zna biti sreda malce stresen dan, Luna v raku se bo neugodno postavljala proti Plutonu in Jupitru. Najboljše bo, da ostajamo doma, se ukvarjamo bolj z rutinskimi deli in gospodinjskimi opravili.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V torek se bomo imeli čisto dobro, predvsem pa bomo vse zadeve močno občutili in dojemali skozi svoje občutke. Luna bo v raku in v lepi povezavi s Soncem v biku, kar je odlično za delo in za povezovanje med seboj.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Imamo praznik in dela prosti dan, dan upora proti okupatorju, po celi državi se bodo vrstile slovesnosti, vendar malce drugače. Naše trenutno stanje je pač omejeno, ne družimo se in ne povezujemo v skupinah.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zelo močno bomo čutili moč in ustvarjalnost včerajšnjega mlaja v biku, uporabimo mlado, rastočo Luno za nekaj novega. Naj vaše ideje in plani pridejo na plan,  mlaj v biku nas vodi k konkretnimi ustvarjalnimi impulzi, saj je bik zemeljsko in fiksno znamenje in želi konkretnih in vidnih rezultatov.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V četrtek ob 4:27 uri bomo imeli zlitje Lune in Sonca na 3 stopinji zemeljskega znamenja bika. Tej lunaciji rečemo mlaj ali prazna Luna. To simbolizira enotnost duha in duše, v naravi in v nas se vzpostavi neko ravnotežje, začutimo notranji mir, ubranost in tišino. To naj bo čas počitka, relaksacije, umirjenja, idealno je za jogo, vstop v savno, za masažo in za meditacijo.

Objavljeno v Blog

Doživeli bomo dopoldansko spotikanje dveh mogočnih planetov z Luno v ovnu, Pluton nam bo na vsakem koraku podstavljal ovire, prepreke in blokade.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna potuje po vročem ovnu, vendar bo dnevne energije manj, ker se približujemo mlaju.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je prijeten vikend nežnih in romantičnih energij Lune v ribicah. Ribice nas spomnijo, da v nas raste tiho pričakovanje po ustvarjanju, da vse v nas hrepeni po pomladi, po rasti in cvetenju vsega lepega in romantično ustvarjalnega. Ribice se rade predajajo sanjarjenju, ki sega daleč stran od meje stvarnega, rade se predajo ljubezni, idealizirajo svoj zunanji in notranji svet.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Tudi petek bo zelo prijeten dan, z energijami povezovanja in sprave. Prijetna povezava Lune in Sonca je odlična za medsebojno povezovanje in za ciljne načrte poteka življenja.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3