Prispevki filtrirani po datumu: Oktober 2020

Kako primerno, da Luna v biku nasprotuje Soncu v škorpijonu ravno, ko imamo Noč čarovnic in Dan mrtvih. Kdo bi bolje opisal to praznovanje, katerega smo uvozili iz Amerike, kot škorpijon in še naslednji dan imamo Dan mrtvih, ko obiščemo pokopališča, ki so tudi škorpijonove narave.

Objavljeno v Blog

Vse do poznega večera bomo imeli Luno v petek še v aktivnem ovnu. In sami dinamični aspekti z Jupitrom, Plutonom, Saturnom in retrogradnim Merkurjem bodo naše ozračje naelektrili z več napetostmi, nemirom, borbo, jezo, nezadovoljstvom in zastoji.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Aktivnost dneva se nadaljuje, Luna v vročem ovnu bo srečala retrogradnega Marsa.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ponoči bosta Merkur in Venera vstopila v tehtnico, naši odzivi bodo bolj mehki in prijetni, naši pogovori prijetnejši in manj napadalni.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Tudi torek bo prijeten dan z energijo ribice, naredimo si odklop od stvarnosti in ponorelega sveta. Poskrbeli bomo zase, za  svoje domače, kam pa naj gremo, saj ne smemo?

Objavljeno v Dnevni vplivi

Po eni strani nam občutljivost znamenja ribe odpira neko ranljivost, nežnost, sočutje, postajamo bolj intuitivni in predani občutkom.

Objavljeno v Dnevni vplivi
1, 23.10.2020 19:13

KAKO NAPREJ S KOVID 19?

Živimo edinstven čas, ki se ga bomo spominjali še vrsto let ali morda pomnili za vedno, medtem ko nas ta situacija s korona virusom sooča z mnogimi vprašanji o sebi na osebni in tudi na družbeni  ravni. V iskanju odgovorov, takih in drugačnih,  se bo vsak od nas v tem času Jupitra, Saturna in Plutona v kozorogu, Neptuna v ribah in letos kar kar petih retrogradnih planetov soočal z mnogimi ovirami, omejitvami, pomanjkanjem zaupanja v lepo prihodnost  in z nezadovoljstvom.

Objavljeno v Blog

Dopoldne bomo še delovali z energijami kozoroga, zgodaj zjutraj se bo Luna srečala s Saturnom in marsikdo se bo zbudil tečen, nerazpoložen, zaskrbljen. Zavedati pa se moramo, da smo vedno mi odgovorni za svoje odzive, tudi če neprijetna energija pritiska od zunaj.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Energija resnega in doslednega znamenja kozoroga se nadaljuje tudi v četrtek, to bo dober dan za organizacijo dela in poslovnih zadolžitev. Neugodna povezava Lune z retrogradnim Marsom je tečna energija in precej čustveno razburljiva kombinacija.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V sredo bo Luna od 8:44 ure prehajala resnega in odgovornega kozoroga, torej realnega zemeljskega znamenja. Naše počutje bo resno, odgovorno, previdno, mi pa bolj počasni, čustveno hladni, organizirani in usmerjeni k delu.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3