Prispevki filtrirani po datumu: September 2019

Dobrodošel oktober, mesec trgatve in tisočerih barv.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Oktober,  je pred vrati, je mesec konkretne jeseni, mesec začetka kurilne sezone, mesec nabiranja kostanja, gob,  trgatve in pobiranja plodov iz vrta ter njiv. Jesen je vedno pisana, vsa paleta teh zemeljskih barv nam prinaša zadovoljstvo in očara vsak pogled.

Objavljeno v Blog

Naše energije potujejo z mlado Luno v Tehtnici, kar nas pelje v svet odnosov.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Odnosi se nam vsem tokom življenja kdaj končajo in neprijeten okus nas lahko spremlja daljši čas, nekateri se te grenkobe nikoli ne znebijo. Je pa pomembno nekaj, da na koncu nekega odnosa prepoznamo to, kaj smo se morali naučiti.

Objavljeno v Blog

Dan pred mlajem je, marsikdo nosi v sebi manj energije, tudi sama imam občutek, da je moje telo utrujeno, duša pa nezadovoljna. Prehlad se mi vleče, že drugi teden, kljub vnosu vitaminov in mineralov. Se je treba napolniti, spočiti, razveseliti in ljubiti. Morda je slednje, haha…

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pričakovali bomo neke zaključke v dopoldanskem času, Luna bo še v Levu, vendar se ji bo mudilo naprej. Še vedno se bomo postavljali v prvo vrsto in pričakovali veliko od dogajanja in življenja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Še en prijeten in dinamičen dan je pred nami, energije znamenja Leva s pomočjo Venere, Jupitra in Merkurja nam ponujajo veliko zabave, druženja, prijetnih uric, kreativnosti, veselja in dobre volje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v tednu dni padajoče Lune, to je njena zadnja faza pred mlajem, ki bo v soboto. Prav od sobote dalje  lahko pričakujemo močne premike, ki nas bodo popeljali v mesec oktober.

Objavljeno v Dnevni vplivi
0, 22.09.2019 20:20

JESENSKI EKVINOKCIJ

V ponedeljek, 23. septembra ob 9:50 uri bo ekliptika-pot Sonca  pri nas  na naši severni polobli  prečkala ekvator, Sonce bo potovalo iz severne poloble na južno poloblo. Kot že veste bomo imeli jesensko enakonočje, dan in noč bosta enako dolga, Sonce bo vstopilo v znamenje Tehtnice in vstopili bomo v  jesen.

Objavljeno v Blog

Še zadnji vikend pred jesenskim enakonočjem na severni polobli in začetkom jeseni bomo preživeli v lepem vremenu in živahno.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3