Prispevki filtrirani po datumu: Oktober 2019

Tudi danes bo praznik, če še niste, pa še boste kakšno svečko prižgali… jaz sem bila na družinskem grobu že pred to veliko gnečo, ker me veselijo prosti dnevi z mini počitnicami.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Praznik bo jutri, v Sloveniji bomo praznovali dan reformacije. Praznik in dela prost dan obuja spomin na versko, politično in kulturno gibanje v 16. stoletju, po zaslugi katerega smo Slovenci dobili prvo knjigo v maternem jeziku in prvo slovensko tiskano knjigo sploh - Katekizem. Z njim je Primož Trubar leta 1550 postavil temelje slovenskemu knjižnemu jeziku.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Prijeten dan zna biti sreda, ko bodo energije znamenja Strelca odpirale veliko enega optimizma in zadovoljstva v nas.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Merkur se že tretjič v tem, letu obrača, z vidika Zemlje se zdi, da se pomika nazaj. Temu rečemo retrogradno gibanje, povezan je z znamenjem Škorpijona, kjer se nahaja sedaj v tesni povezavi z Venero, kar bo močno delovalo na odnose. Obrača se natančno v četrtek, na praznik in bo retrograden do 20. novembra 2019.

Objavljeno v Blog

Z mlado in rastočo Luno gremo naprej, danes bo prijeten dan, ko bomo morda s prihajajočim obratom Merkurja pregledali svoje finance. Znamenje Škorpijona je vezano tudi na naš finančni del, ki zajema tako dohodek, kot davke, plačilne naloge in prihodek od drugih.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v dnevih prem mlajem, zato bo vitalne energije v nas malce manj in mi lahko zelo pasivni ter zaspani.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V tem času, ko se nam približuje mesec november in ko se na naši severni polobli spuščamo v bolj temne in mračne dneve, saj ni dovolj svetlobe Sonca, pride znamenje Škorpijona zelo v ospredje. Simbolika je ravno v tem, da s potopitvijo v sebe, v temo, najdemo jasnost, ki je globoko v nas.

Objavljeno v Blog

Zanimivo dopoldne bomo imeli, občutek pa, kot , da smo v čebelnjaku. Tja do 15 ure se bo astrološko veliko povezovalo, imeli bomo cel kup aspektov, kateri bodo vplivali na naše delovanje in počutje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Prijeten in koristen dan se nam ponuja, znamenje device vedno išče to urejenost, skladnost, storilnost in realizacijo postavljenega.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Intenzivni dnevi so nam po navadi bolj zanimivi, ker se nam dogaja veliko, ker je veselje v nas, ker naredimo več in so rezultati dela vidni.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3