Prispevki filtrirani po datumu: April 2018

Ponoči na PONEDELJEK bomo imeli polno Luno v znamenju Škorpijona, kar bo mnoge razburjalo, pokazali bomo vsa svoja negativna čustva in nezadovoljstvo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je vikend, ko bodo razigrane družinske zadeve v ospredju, Luna bo potovala po čustvenem Raku, ko nam dom, družina, otroci, hišni ljubljenčki veliko pomenijo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ponoči bo Sonce vstopilo v zemeljsko znamenje, v Bika, in do 21. maja bomo delovali v pridnih, zanesljivih in preudarnih energijah, z  namenom, da kaj materialnega ustvarimo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Četrtek bodo zaznamovale nemirne in radožive energije Lune v zračnih Dvojčkih, veliko bo ene komunikacije, dogajanja in živahnosti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V dopoldanskem času bo na nas delovalo še počasnejše in premišljeno znamenje Bika, ponoči Luna sreča njeno dispozitorko Venero, kar bo še od včeraj poneslo naprej ugodno počutje in harmonijo v zraku.

Objavljeno v Dnevni vplivi

 

KIRON, ta RANJENI ZDRAVITELJ je danes 17. aprila 2018 vstopil v znamenje Ovna in bo do aprila 2027 potoval po Ovnu z močnim egom, z veliko samoinciativnosti, poguma in samostojnosti in se morda postavljal ne samo zase, tudi za druge.

Objavljeno v Blog

Potrebuje Saturn v Kozorogu prost dan? Seveda, ne dan, nekaj mesecev, vse tja do 6. septembra, Saturn si nekaj zasluži in z njim si zaslužimo tudi mi.

Objavljeno v Blog

Prijeten dan je pred nami, ko se bo mnogim mudilo po nakupih in ko bomo urejali pomembne zadeve.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zbudili se bomo še pod vtisom in z energijami nočnega mlaja v znamenju Ovna, za tisto pravo energijo v sebi in aktivacijo življenjskih projektov in pomembnih odločitev počakajmo še kakšen dan.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ta vikend bodo zaznamovale močne energije MLAJA, Luna in Sonce se bosta srečala na 26 stopinji znamenja Ovna, kjer bosta objela Urana, ki se mu že zelo mudi v novo znamenje, v Bika.

Objavljeno v Blog
ZačetekNazaj12NaprejKonec
stran 1 od 2