Prispevki filtrirani po datumu: December 2018
0, 26.12.2018 19:45

VOŠČILO

Veliko sreče in lepih sanj,

naj vam prinese silvestrski dan,

in  Novo leto naj zaživi,

radosti polno in lepih dni.

Srečno Novo leto 2019 vam želim astrologinja Irena Dolar

Objavljeno v Blog

Pred nami je Novo leto, nova energija, nove priložnosti, novi začetki, to običajno rečemo, ko se približujejo ti datumi. Vedno smo polni načrtov, željni novosti in novih začetkov, ki jih izpolnjujemo, ali tudi ne, kot da v letu 2018, ki se končuje, ne bi imeli priložnosti za začetek novih stvari. Upam, da ste imeli v letu, ki se izteka veliko novih poti, izzivov in izkoriščenih priložnosti, če pa ne, pa nič hudega. Marsikaj je še pred vami, marsikaj se vam bo odpiralo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dopoldanski čas bo zelo prijeten in konstruktiven, Venera lepo povezana z Luno bo prinašala sodelovanje med nami in skladnost odnosov.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Božični prazniki so za nami, na nas pa kakšen kilogram več, kajne?

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pa je prišel do nas, potiho ali glasno? Božič.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ste letos povsem pozabili na novoletne zaobljube? Odlično, vendar  sedaj si boste morda vseeno premislili. Zodiak namreč pravi, da obstajajo prave in napačne novoletne zaobljube, mi pa smo astrološka znamenja  prosili, da nam zaupajo, katere so tiste, ki so prave za vas . Ni še prepozno, da se odločite za spremembo in začnete leto 2019 v pravem duhu.

Objavljeno v Blog
0, 16.12.2018 17:22

BOŽIČ

Le nekaj trenutkov je še do Božiča,

v tem času si vsak od vas le najboljše obeta

in vse kar je dobrega, drugim želi.

Naj v vas bo svetloba Božične noči

in v prihodnost naj bo vaša sreča zajeta.

 

Srečen BOŽIČ  vsem,

želim  astrologinja Irena Dolar

Objavljeno v Blog

Proti Božičnim praznikom bomo stopali umirjeni in z občutkom za potrebe ostalih  ljudi.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Leto 2018 se počasi poslavlja, zadnje dni poleg tega, da nazdravljamo, se tudi spominjamo vseh dogodkov in načrtov, ki smo jih snovali leto nazaj. Nekatere smo realizirali, nekateri še ostajajo. Leto, ki je za nami je Venerino leto in je zaznamovalo številne  odnose, pošteno so se  prevetrili, nekateri so se tudi prekinili.

Objavljeno v Blog

Božični prazniki se neverjetno približujejo, z njimi novoletna nakupovalna mrzlica in prav tako nam bo dinamična, rastoča Luna nakazovala tempo življenja. Vse do vrelišča, do polnosti Lune v Raku, samo dan po zimskem solsticiju, ko bo dan najkrajši in noč najdaljša. V petek bo z zimskim solsticijem tudi Sonce vstopilo na 0 stopinj znamenja Kozoroga. Imeli bomo tudi koledarsko zimo.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3