0, 07.11.2018 16:08

ČETRTEK 8. novembra z LUNO v strastnem ŠKORPIJONU

Imamo že rastočo Luno v znamenju Škorpijona, energija v nas bo postopoma rasla in mi bomo vsak dan bolj produktivni.

 

Dopoldne nas bo ustavljal še Lunin kvadrat z Marsom, ko bomo trosili naokoli negativna čustva in zamere. To je tudi napeta energija, ko se spori in kreganja zelo hitro zgodijo. Popoldanski čas bo bolj umirjen in spravljiv. Še posebno bo odlično zvečer, ko se Luna premakne v Strelca in veselje bo doma. Zelo lepa astrološka novica pa je naslednja, Jupiter bo za celo leto danes vstopil v znamenje Strelca, kjer je resnično »car« doma. Več o Jupitru na blogu na moji spletni strani http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/992-jupiter-strelec-november-2018.

In seveda se še danes zvečer oba, Luna in Jupiter lepo srečata na isti stopinji Strelca. Veliko enega optimizma bo naslednje dni v nas, saj ga že potrebujemo zelo, mnogo več bomo zaupali vase in v svojo prihodnost, zavedali se bomo, da zmoremo mnogo več, kot mislimo.

Dobrodošel Jupiter v svojem domu, vsi se te želimo,  da nam vlivaš vero in zaupanje, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Razlago vpliva Jupitra si lahko naročite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.