0, 28.10.2018 18:23

PONEDELJEK 29. oktobra z LUNO v emocionalnem RAKU

Ritem narave se spreminja, dnevi so krajši in manj prijetni vremenski vplivi bodo pogostejši, smo v pričakovanju prave, mrzle jeseni. Prav tako kot vreme se vse spreminja« tam gori na nebu« in planeti nam servirajo različne astrološke vplive in smernice.

Dnevni ritem astroloških vplivov nam narekuje Luna, ki je najhitrejši« planet«, rečemo astrologi, čeprav astronomsko vemo, da je Zemljin satelit in da se skupaj z Zemljo vrti okoli Sonca. Smo v obdobju faze padajoče Lune, počasi se pomika k zadnjemu krajcu, danes bo potovala po znamenju Raka in se v dopoldanskem času povezovala z Uranom, Venero, Saturnom in Soncem. Zjutraj bomo zelo dinamični in v sebi bomo nosili cel kup idej in predlogov, kako pomagati svojim najbližjim z nasveti. Veliko enih materinskih čustev bo v ospredju, ko si bomo želeli skrbeti za svojo družino in ljudi, ki so nam blizu. To bo prijetna energija vzajemne ljubezni in naklonjenosti. Vendar tam po osmi uri, nas bo hladen Saturn prizemljil, z zoprno opozicijo na Luno, kar bo neugodno za razumevanje in nesproščenost v delovanju. Strah nam lahko ohromi voljo in zanos. Vendar bodo kasneje prijetnejši aspekti, ki nas bodo zopet postavili v vrsto k doseganju ciljev.

Pretežno bomo v ponedeljek usmerjeni v dom, k domačim opravilom, skrbeli bomo drug za drugega in se odločali za kaj pomembnega v življenju. Merkur in Jupiter je srečanje dveh pozitivnih planetov, katera nam pomagata, da ostajamo optimistični še naprej, da kaj koristnega doživimo, se kaj novega naučimo, predvsem pa, da zaupamo vase, v svoje sposobnosti in osebnostno rastemo. Saj se nam približuje tudi velika sreča, ali novo upanje v življenju, JUPITER bo kmalu, v začetku novembra prestopil v svoje znamenje, v optimističnega STRELCA. Zelo si že vsi želimo, da kaj lepega dobimo, da nam pomaga pri razvoju in nam vliva več optimizma. Ne bomo več dolgo čakali na svoje priložnosti. Vendar več o Jupitru v Strelcu si boste lahko prebrali v blogu, ki prihaja.

Lep deloven dan vam želim, tisti, ki ste na počitnicah se imate itak lepo, vsi ostali pa imamo samo še dva dni do praznikov, tako, da nam ni težko, kajne…)

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar