0, 24.10.2018 13:42

ČETRTEK 25. oktobra z LUNO v zanesljivem BIKU

Zadnje dni je bilo zelo nemirno, marsikdo se je in se še bo soočal s spremembami. Polna Luna je prinesla nek višek delovanja, veliko nemira in hitre ter drastične spremembe.

Kot sem že pisala v blogu, se bo veliko dogajalo v medsebojnih odnosih, vse kar nas moti že nekaj časa bomo reševali, če bomo le imeli priložnost za to. Reševali bomo lahko navzven, torej v odnosih z ljudmi, ali navznoter, torej sami s seboj. Od danes dalje bomo počasi zopet začutili tisto stabilnost, ki si jo vsi želimo, vse skupaj bo dobilo neko novo podobo in priložnost za nov razmislek. Torej četrtek bo mnogo bolj konstruktiven dan, ko bomo z zemeljskimi energijami Lune in Saturna zbrano urejali svoje življenje in zadolžitve. Dober dan bo tudi za zbrano delo, urejanje poslovnih in pravnih zadev in za čustveno stabilnost. Dan bo potekal bolj mirno, v večernih urah se lahko rahlo odstranimo od vsega dnevnega dogajanja in razvajamo svoje čute.

Nekatere bo mučila tudi nespečnost, ker bo nočna povezava Marsa delovala moteče na nas.

Umirimo svoje telo in občutke, za to bo poskrbela stabilna, zemeljska energija,

srečno v četrtkov dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .