0, 19.10.2018 08:35

PETEK 19. oktobra z LUNO v samovoljnem VODNARJU

Petek bo tudi spodbuden in ustvarjalen dan, Merkur in Neptun nam bosta že zjutraj pričarala ustvarjalno vzdušje.

Imeli bomo dovolj energije, vneme in moči, za kaj skupinskega ustvariti, za izmenjavo mnenj in stališč, za različne debate in za svobodoljubno obnašanje. Ustvarimo si lepo dopoldne, bodimo originalni in posebni, saj se vse to nahaja v vsakomur od nas . Predvidevam, da se bomo lepo razumeli med seboj. Za mnoge bo to zadnji deloven dan v tem tednu, veselili se bomo prijetnega vremena in občutenja te dinamične energije v nas. V popoldanskem času nas bodo vabili sprehodi, tek, narava, nabiranje gob ali kostanja.

V popoldanskem času nam Merkur in Mars lahko servirata rahle napetosti, nekdo zna biti nepopustljiv in bo vztrajal pri svojih stališčih. Torej bomo pazili v komunikaciji, ni potrebno, da damo vedno vedeti, kako smo ozki v svojem razmišljanju in da smo pozabili na objektivnost.

Za vse, kateri ste večinoma na cesti, ne bo odveč opozorilo, previdno v prometu, tako in drugače, je ob petkih povečan.

Pozno zvečer se energije umirijo, Luna bo ob 22:21 uri prestopila v nežne Ribe in že oznanjala miren ter prijeten vikend.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .