0, 17.10.2018 20:32

ČETRTEK 18. oktobra z LUNO v neodvisnem VODNARJU

Dinamična Luna vedno prinaša akcijo, nemir, več energije in željo po premiku.

Danes bo v znamenju Vodnarja in v povezavi z Merkurjem in Marsom zelo intenzivno, na momente celo stresno. Težje se bomo dogovarjali, vsak bo vlekel na svojo stran. Fizične energije pa nam ne bo  manjkalo, imeli jo bomo celo preveč. Kako jo bomo izkoristili? Predvsem dobro, da jo vlagamo v fizično delo, v šport in v povezovanje z drugimi. Lahko kaj koristnega ustvarimo in naredimo tudi za skupnost, v kateri bivamo. Samo ne bodite prenagljeni, ne v svojem delovanju, niti v komunikaciji. Nestrpnost neti konflikte, teh si pa ne želi nihče, kajne?

Uspešen, zagnan in deloven dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 17.10.2018 20:50