0, 09.10.2018 21:23

SREDA 10. oktobra z LUNO v strastnem ŠKORPIJONU

Luna in Merkur bosta v sredo v znamenju Škorpijona, naša čustva, emocije in potrebe bodo intenzivne.

Večja je verjetnost dramatičnih  odnosov, saj želijo naše misli in občutja iti zelo globoko, vse doživljamo intenzivno, krizno in neobvladljivo. Pridobivali bomo na energiji, na fizični in tudi spolni energiji, težje se bomo obvladovali, saj bodo emocije resnično močne.

Znamenje Škorpijona  je znamenje moči, borbe, zmage in če se ne izraža direktno, če je energija potlačena, je za nas lahko uničujoča. Pod takim vplivom lahko izražamo manj prijetne lastnosti, kot so zamerljivost, ljubosumnost in posesivnost. Torej danes je lahko v nas intenzivna, hitra, nemirna energija, za nekatere celo neobvladljiva, ne se čuditi, če bodo nekateri divjali na cesti in povzročili nezgode. Nekateri pa si ne boste morali pomagati in boste delali drame brez pravega razloga, ker bo v nas sama močna energija.

Usmerimo to enormno energijo v delo, v šport in da jo v celoti izkoristimo,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .