0, 07.10.2018 19:52

PONEDELJEK 8. oktobra z LUNO v vljudni TEHTNICI

Ponedeljek je dan pred torkovim mlajem, v nas bo manj energije in potrebno se bo spočiti. Venera potuje retrogradno, v ospredju bodo odnosi in če kdaj, bo sedaj zelo pomembno, da se uskladimo z drugimi.

Znamenje Tehtnice in njena vladarica Venera si želita lepih, harmoničnih odnosov, če pa nam ne uspevajo in živimo z  večnimi prepiri in nesoglasji, se moramo sedaj močno vprašati zakaj jih ne uredimo. Zakaj živimo nezadovoljni?

Retrogradnost Venere nas bo potiskala v preteklost, v stare zadeve, ki niso obdelane, niso očiščene. Tudi danes nam Luna in Saturn v odnosih ne bosta v pomoč, veliko skrbi in nerazumevanja bo lahko med nami. Odvisno je seveda tudi od tega, koliko smo dorasli težkim situacijam in znamo potrpeti. Predvsem pa, koliko znamo sprejemati kompromise, videti tisto drugačno stran, nasproti nas, videti in razumeti ljudi, ki so drugačni, imajo drugačno mnenje. Mnogi ne zmorejo, to večkrat opažam pri strankah in znancih in zato imajo velike težave.

Danes se resnično temeljito spočijmo, ne naprezajmo se preveč in bodimo strpni,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .