Natisni to stran
0, 05.10.2018 20:09

VIKEND 6. in 7. oktobra z LUNO v marljivi DEVICI

Vse skupaj nas potiska k mlaju, Luna in Sonce se bosta združila na 15 stopinji Tehtnice, dovršil se bo v torek, 9. oktobra.

Marsikdo bo te dni utrujen in bo potreboval več počitka, čeprav nas bo energija pridne Device v SOBOTO spodbujala k delu. V nas bo več praktičnosti, dobre organiziranosti in natančnosti. Tudi naše telo si želi očistiti in se odpočiti, zato je dobro, če bomo jedli čim manj hrane in si privoščili zeliščne čaje. Dobri bodo čaji za  čiščenje krvi in črevesja. Zvečer si bomo močno želeli miru in sprostitve, predvsem v dvoje.

NEDELJA bo tudi namenjena regeneraciji telesa in duha, prijetne energije Jupitra bodo prinašale veselje, optimizem in zadovoljstvo. Zadovoljni bomo s tem kar imamo, znali bomo ceniti ljudi okoli sebe in zavedali se bomo vsega blagostanja in miru v naši družbi. Večkrat se moramo spomniti, kako dobro lahko živimo in bolj ceniti to, kar smo sposobni imeti.

Lep jesenski vikend je pred nami, kostanj in gobice nas vabijo, le pojdimo v naravo, v gozd in se naužijmo svežega zraka ter sprostimo svoje telo, da bo kos vsem obveznostim v naslednjem tednu. Ne pozabimo, da se približuje mlaj in da je potrebno telo umiriti ter spočiti,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje od Irena Dolar

Povezani prispevki