0, 05.10.2018 08:43

PETEK 5.oktobra z LUNO v dinamičnem LEVU

Dopoldanski čas nas bo razvajal z vedrostjo, optimizmom in energičnostjo.

Živahnost v nas bo odpirala ustvarjalne teme, zlahka bomo kaj napisali, sledili predavanjem, se konstruktivno dogovarjali in bili intelektualno podprti na vseh področjih. Ustvarjalen in uspešen dan. Kasneje v popoldanskem času bo v nas zaznati več nemira, velika pričakovanja nas bodo vlekla naprej, iskali bomo tisto več v svojem dejanju in planiranju prihodnosti. Večer pa bo namenjen počitku, relaksaciji, morda savni, meditaciji ali dobri, sproščeni družbi. Pogovor z ljudmi, kateri so nam blizu vedno pomagajo in nam vlivajo občutke varnosti in sprejetosti. Smo tip pred obratom Venere( več si lahko preberete v mojem blogu) in vse kar nismo uredili in ustvarili v odnosih bo v naslednjem mesecu prišlo na dan.

Ustvarjalen in prijeten petek vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .