0, 03.10.2018 08:47

ČETRTEK 4. oktobra z LUNO v pozitivnem LEVU

Iskali bomo to kreativno in ustvarjalno žilico v sebi, dopoldanske velike strasti in dinamiko v svojem delovanju bomo močno kazali.

Luna v pompoznem Levu bo nasproti Marsu in v dinamiki s Venero, zato so lahko v nas in okoli nas napetosti in velika pričakovanja. Kako jih bomo mirili? Z aktivnim preživljanjem časa, znamenje Lev nam dodaja pomembnost, moč, energijo, željo kaj pokazati in narediti. Predvsem pa kaj ustvariti in se predstaviti v lepi luči.

Večer pa bo zelo prijeten in vesel. Lepo si ga splanirajmo,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 03.10.2018 08:52