0, 26.09.2018 19:38

ČETRTEK 27. septembra z LUNO v čutnem BIKU

 

Če ste bili zadnje dni razdražljivi, napeti in napadalnega obnašanja, boste  danes v četrtek stabilnejši.

Ko potuje Luna po zemeljskem Biku smo bolj umirjeni, vztrajni in mirnejših čustvenih odzivov. Lepa povezava Saturna prinaša stabilnost, dobro organiziranost, zbrano delo, nadzor nad svojimi odločitvami, trezno presojo in vzdržljivost. Ugoden dan bo za nakupe in poslovne sestanke ter za dosego delovnih rezultatov. Lahko se nam utrne zanimiva ideja, zamisel ali uvedemo nekaj popolnoma novega, za to bo poskrbel Uran. Proti večeru bomo mirili preveliko vnemo in nepotrebno naglico. Obdržimo svoj zanos, zagnanost in veliko energije za petek, ko nam bosta Sonce in Mars povečala fizično energijo in ciljno naravnanost.

Še par dni in začeli bomo z ASTROLOŠKIMI TEČAJI, še se lahko prijavite, naj bo prihajajoča jesen v znamenju učenja in pridobivanja na osebnostni rasti.

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .