0, 14.09.2018 13:00

VIKEND 15. in 16. septembra z LUNO v iskrivem STRELCU

Izredno pozitivno naravnan vikend z energijami optimističnega Strelca nas bo spodbujal, da se odpravimo kam na potovanje, izlet ali na podaljšan vikend.

Na morju so še prijetne temperature, nikjer gneče in zagotovo bo prijetno. Luna v Strelcu se bo v SOBOTO lepo povezala z avanturističnem Marsom, kar bo dinamično in aktivno razvijalo dan. Pozitivno bomo razpoloženi, izredno aktivni in avanturistično radovedni. Veselje in dobro počutje bomo delili naokoli. Vse kar je povezano s tujino in  potovanji, se bo realiziralo konstruktivno. Ustvarite si lep dan po vaših željah.

Tudi v NEDELJO ne bomo zaostajali s pozitivno vnemo in veselim značajem. Merkur, Jupiter in Pluton bodo poskrbeli, da bodo naša pričakovanja velika, daljnoročna in uspešna. Pozitivno razmišljanje bo pridobilo na koristnih stikih in idejah, veliki načrti pa bodo pripravljeni na realizacijo v naslednjih dnevih. Poiščimo zadovoljstvo in srečo v sebi in v pozitivnih trenutkih.

Uživajmo življenje, imejmo se lepo, ne razmišljajmo samo o problemih in ne delajmo si nepotrebnih skrbi, pred nami je prijeten vikend, s prijetnimi astrološkimi vplivi, odpravimo se kam in raziskujmo te naš svet,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar