0, 13.09.2018 11:37

PETEK 14. septembra z LUNO v finančnem ŠKORPIJONU

Petek bo dan, katerega si vsi želimo, močna zaloga energije, prodornosti, nepremagljivosti bo  zasidrana v nas.

Odlične povezave vztrajne Lune v Škorpijonu in Plutona ter Jupitra prinašajo odločnost, energičnost, vznemirljivost, strast, privlačnost ter močan optimizem. Odličen dan za naložbe, finančna vlaganja, večje nakupe, za promocijo in potovanja. Harmonična povezava  rastoče Lune in Sonca v Devici nas bo delala nepremagljive, ciljno naravnane, delovne, vztrajne, ponuja dobro vitalno energijo in počutje, posebno Škorpijonom, Kozorogom, devicam, Rakom in tudi Ribam.

Dopoldanski čas bo top, kasneje popoldne pa se prepustimo rutiniranemu delu in sprostitvi, saj gre škorpijonska Luna v prazno,

ter se prepustimo nočnemu prestopu Lune v drznega Strelca.

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .