0, 13.09.2018 08:32

ČETRTEK 13.septembra z LUNO v strastnem ŠKORPIJONU

Intenziven in spodbuden dan je pred nami, težko se bomo uprli, da ne bi pokazali strasti in močna čustva.

V nas bo veliko motivacije in vzdržljive energije, katera bo kos vsaki priložnosti. Vodstvene sposobnosti, finančna vlaganja, zbrano delo, dobra organizacija so lastnosti, ki jih bomo vidno kazali. Nočna povezava Lune z Venero in Saturnom in oba planeta med seboj, se bo še čutilo,  ko si bomo želeli medsebojnega zaupanja in zvestobe v odnosih. Previdnost v izkazovanju emocij lahko pripomore k lepšemu razumevanju med ljudmi, nežno pokažimo svojo emocionalno plat. Ne pustimo se, da nas kdo izziva pri našem razmišljanju. 

Bodimo odločni, predani in strastni, pa bo dan odličen,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .