0, 04.09.2018 14:12

SREDA 5. septembra z LUNO v družinskem RAKU

Zelo prijetna sreda nas bo povezovala med seboj, Luna v svojem znamenju, v Raku  se s Soncem v Devici  odlično poveže, kar je dobro za dom, družino, delo doma in posebno v družinskih podjetjih.

Harmonične energije znotraj nas in okoli nas dvigujejo zadovoljstvo in trenutke sreče. Same lepe povezave Lune z drugimi planeti so blagodejne za nas, več bo navdiha, empatije, pozitivne naravnanosti, sočutja in sreče. Več bo razumevanja med nami, naklonjenosti in čustvene povezanosti. Zvečer pa le na kakšen telesni tretma, za sprostitev, regeneracijo in obnovitev kože ali duševnega stanja. Merkur je že na zadnji stopinji Leva in se mu zelo mudi v svoje znamenje, kjer bo lahko pokazal vso svojo analitičnost, dobro organiziranost, razgledanost in smisel za detajle, v znamenje Device.

Prijeten dan preživite naklonjeni svojim, ki jih imate izredno radi, vsak na svoj način, naj to pokaže,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .