0, 02.09.2018 19:49

PONEDELJEK 3. septembra z LUNO v mnogostranskih DVOJČKIH

Teden, ki je pred nami bo malce bolj umirjen in sproščujoč, saj bo Luna potovala v zadnji  flegmatični fazi in se počasi približevala Soncu v Devici, ko bomo imeli mlaj. Danes je prvi šolski dan in tisti, ki imate šolo obvezne otroke, za vas bo vse podrejeno temu dogodku.

Prav tako bo potrebna izredna pazljivost na cesti, prepričajmo se, da ne bomo vozili prehitro. Zgodaj zjutraj se bo dovršil zadnji Lunin krajec in to je rahlo nemirna energija, ko smo lahko tudi raztreseni, površni in pozabljivi. Tudi Neptun nam bo v dopoldanskem času zameglil presojo in počasnejše dojemanje dogodkov. Res pa je tudi, da se bo danes v popoldanskem času dovršil aspekt Merkurja in Venere, to je prijazna in nam naklonjena energija, katera olepšuje komunikacijo, sprošča napetosti v nas in odpira umetniško žilico. Marsikdo bo zelo ustvarjalen, naklonjen družabnim dogodkom in izredno zgovoren.

Torej iz jutranje zmede in negotovosti bomo vstopili v izredno dobro voljo, suverenost in naklonjenost okolju, kjer se bomo gibali.

Uspešen in prijeten dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Šola se je začela in tudi mi resno zbiramo prijave na astrološke tečaje, kateri se bodo začeli v mesecu oktobru. Lahko se prijavite na tečaj ASTROLOGIJA S PRVIMI KORAKI, torej na osnove astrologije, lahko se nam tudi pridružite na tečaju HORARNA ASTROLOGIJA, ki je v sklopu 1. letnika. Vse informacije in prijave na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Predavateljica je Irena Dolar, diplomirana astrologinja