0, 28.08.2018 22:38

SREDA 29. avgusta z LUNO v ognjenem OVNU

Luna bo v Ovnu cel dan, ne bo se povezovala z drugimi planeti.

Oven je drzno in neposredno znamenje, sedaj, ko je njegov vladar Mars direkten, se zlahka soočamo s področji, kjer je potrebno iti naprej. Čustveno bomo impulzivni, telesno pa živahni. Imeli bomo veliko energije, spodbude, hitro bomo delovali in iskali nove izzive, kjer se bomo lahko dokazovali. To poživljajočo energijo uporabimo za aktivno delo, šport in tekmovanja.

Odlično nam bo šlo,

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .