0, 27.08.2018 21:26

TOREK 28. avgusta z LUNO v intuitivnih RIBAH in aktivnem OVNU

Že včeraj se je pripravljalo in danes zjutraj se bo zopet sestavil kvadrat Jupitra in Merkurja, kar naše misli in prepričanja spravlja v miselno odsotnost in raztresenost.

Lahko se zmotimo, lahko ne zaupamo preveč, lahko nimamo takta poslušati sogovornika, lahko pretirano uveljavljamo svoje trditve in predsodke. Lahko pa bomo samo močno nemirni in razdražljivi.

Torej dopoldanski čas bo z Luno v Ribah potekal počasi, brez močne spodbude, v pričakovanju Marsove aktivacije. Lahko bodo zmote, pomote, razpršenost in neodzivnost.

Vendar bo že v popoldanskem času drugače, Luna bo dobila spodbudo Marsa, ki vsak dan pridobiva na hitrosti in drznosti. Spodbuda bo, spontanosti nam ne bo manjkalo in še ob 18:36 uri se bo Luna premaknila v ognjenega Ovna. Pričakujemo lahko več zagona, akcije, samoiniciativnosti in poguma se izpostaviti ter aktivno delovati. Polni energije in volje bomo preživeli popoldanski čas in zvečer vidno utrujeni odšli k počitku.

Rahlo odsotni in kasneje polni energije bomo izkoristili dan,

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 27.08.2018 21:31