0, 22.08.2018 19:04

ČETRTEK 23. avgusta z LUNO v dobro organiziranem Kozorogu in samosvojem VODNARJU

Sonce nam bo ob 6:08 uri vstopili v zemeljsko Devico in od slej bo pridnost, varčnost, preudarnost, zaskrbljenost in ukvarjanje z detajli, del našega delovanja.

Če kaj, lahko natančnost in pedantnost pripišemo znamenju Device, je zelo praktično, pridno, marljivo znamenje, kjer pride v ospredje njena močna analitičnost. Torej se bomo naslednji mesec dni » nalezli« vseh dobrih lastnosti Device in se skušali otresti zaskrbljenosti in sitnarjenja.

Luna bo danes do večera še potovala po znamenju Kozoroga, torej nam pridnosti in poslovne vneme ne bo manjkalo, malce po 16 uri se bo srečala z retrogradnim Marsom in mi bomo hiteli z delom in na športne aktivnosti. Ne bodimo prenagljeni, še posebno na cesti. Malce pred 19 uro se bo Luna premaknila v neodvisnega Vodnarja in prinesla več nemira in samovolje v nas in naše okolje. Razmislimo, kje lahko pokažemo svoj poseben dosežek, kje smo izvirni in idealistični.

Počasi se približujemo polni Luni, ki bo v nedeljo v znamenju Ribe, Mars se bo obračal v direktno gibanje, prinesel nam bo več energije in poguma za nove podvige, še obrat Saturna, pa bo mesec september zelo uspešen in produktiven, mi pa polni energije in volje.

Še malo, pa bomo vsi v svoji najboljši obliki,

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .