0, 17.08.2018 14:56

VIKEND 18. in 19. avgusta z LUNO v strastnem ŠKORPIJONU in nemirnem STRELCU

V SOBOTO bomo imeli prvi Lunin krajec, še v znamenju Škorpijona, pred nami so lahko lažje ovire in problemi, s katerimi se bomo soočali. Vendar bomo našli dovolj moči in energije, da se premaknemo naprej in si postavljamo prednostne naloge v naslednjem tednu.

Ne pozabimo, da se Merkur obrača v direktno smer, zato naj bodo plani in ideje še v glavi in v načrtih, da bomo v delovnem tednu ki prihaja, s polno paro šli naprej. Danes bo odličen dan za rekreacijo, za delo na vrtu in doma, za druženje s prijatelji in čim manj hitenja ter nervoze. Na cesti zna biti velika gneča in ljudje nestrpni, v takem vzdušju pride hitreje do nesreče. Proti večeru, ob 18;46 uri se bo Luna premaknila v optimističnega Strelca in vsi dvomi se bodo razblinili. Večer je lahko zelo prijeten, kje na koncertu, na veselici, morda v mestu ali pa na kakšni prireditvi. Pri nas je zelo popularen Kamfest, slišim, da bo v Izoli velika fešta. Le ne ostajajte zdolgočaseni doma, med prijatelji in v družbi je prijetnejše.

V NEDELJO s prijetnimi in optimističnimi energijami Strelca se nam bo obzorje razširilo in naše potrebe ne bodo imele meja. Lepi aspekti Lune z Merkurjem in Venero prinašajo prijetna doživetja, veliko komunikacije, druženja, obiske prijateljev, spoznavanje novih, željo po izletu, potovanju, dopustu. Kjer bo lahkotno, prijetno, romantično in zanimivo. Vendar Merkur je velik šaljivec in tudi lažnivec, marsikateri načrt lahko spremeni. Če se nam bo kaj nepričakovanega dogodilo, če bodo dogovori drugačni in se kaj ne realizira in se zamudi, ne se jeziti, sprejmimo to z dobro voljo in z nasmehom na obrazu. Če kdaj, ravno sedaj ob obratu Merkurja, gredo zadeve po svoje. No včasih je dobro, da gre kaj po svoje, presenečenja so lahko tudi zanimiva.

Odličen vikend vam želim, uživajte, dokler imamo še lepo vreme, astrologinja Irena Dolar