0, 09.08.2018 21:22

PETEK 10. avgusta z LUNO v samozavestnem LEVU

Petek je dan z Luno v znamenju Leva in dan pred mlajem ter Sončnim mrkom.

Jutro zna biti malce stresno, saj bosta Venera in Saturn v disharmoničnem aspektu, odnose, prijaznost, naklonjenost in ljubezen postavlja na preizkušnjo. Tudi retrograden Mars bo vplival na naše emocije, čustva in počutje. Negativnost, razdražljivost, nemoč se postaviti zase, nepremišljeni odzivi in nerazumljivo sprejemanje negativne energije iz okolja, lahko močno vpliva na nas. Lahko smo v stresu, lahko bo nemir v telesu, v ozračju se bo čutilo naelektrenje. Popoldan bo boljša energija, torej boste svojo tečnobo in manj tolerance do drugih preživeli v službi, odlično, znesite se nad šefom, pa bo, haha, malce se šalim.

Od 12 ure dalje nam bosta Luna v Levu in Venera v Tehtnici polepšala dan, to bo prijetna, ustvarjalna energija, namenjena zabavi, druženju, modi, umetnosti  in kreativnosti. 

Umirjeno preživite dan v pričakovanju sveže energije s  prihajajočo rastočo Luno,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .