0, 08.08.2018 18:57

ČETRTEK 9. avgusta z LUNO v srčnem RAKU

Tudi danes bomo pod vplivom občutljivega in skrbnega Raka, želeli si bomo varnosti, zaupanja in bližino nam ljubih ljudi.

Povečala se nam bo intuicija, zaupanje v življenje, nosili bomo nek mir v sebi in kazali svojo umirjenost, saj bo Jupiter pomagal Luni. Tudi Neptun bo navdihoval naše emocije, ustvarjalnost in sočutje, brez njega ne bi funkcioniral ta svet. Posebno bodimo naklonjeni živalim, starejšim ljudem in otrokom, saj so le oni najbolj rizični v teh vročih dneh. Ponudimo jim pomoč in kaj storimo za njih. Sonce bo srečalo retrogradnega  Merkurja, to  bo današnji močan vpliv, ki daje moč mislim, jasno komunikacijo, premišljene besede in dobro argumentiranje. Tudi naša produktivnost bo visoka, posebno vsa mentalna dela. Odličen dan, da se pogovorimo o temah, ki jih nismo ponovno odpirali, vendar so ostale nedogovorjene. Pogovor vedno pomaga, ne kritika, če govorimo iz sebe, iz svojih občutkov, je popolnoma drugače, kot če napadamo in kritiziramo z besedami. Danes se uprimo tudi vsem temnim mislim,  slabim nameram in opravljanju. Pluton ima svojo moč. 

Oprimo se na intuicijo, združimo to z logiko, s sočutjem in razumevanjem, pa bodo naši odnosi odlični in zlahka bomo razumeli občutke drugih ljudi, saj nam je mar za njih, kajne?

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena DOlar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Fotografija od Darja Rup.

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku  ter prav tako, si lahko naročite osebno svetovanje na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 09.08.2018 20:44