0, 07.08.2018 20:57

SREDA 8. avgusta z LUNO v čustvenem RAKU

Iz razigranega dogajanja in druženja nam bo v mislih in v pričakovanjih rastla želja po domu, družini, saj bo Luna vstopila v družinskega Raka.

Na prvo mesto bomo postavili svoje domače, tudi hišne ljubljenčke, otroke in domača opravila. Košenje trave, urejanje cvetlic, pospravljanje, kuhanje, nabava hrane in izdelkov za dom,  vsega tega se  bomo lotili poleg službe. Na nebu se bo sestavil še en lep aspekt Venere in Marsa, to je vpliv, ki spodbuja ljubezen, strast, romantiko in čutna doživetja. Morda s kom kaj ponovno podoživimo, morda se kaj skriva pod tančico zaupnosti. Pozno zvečer se bomo spraševali, če imamo dovolj varnosti in zaupanja, morda nas bo strah, da nekaj izgubimo, nekaj kar ni naše, kar ne more biti naše. Nekaj, po čemer hrepenimo in nismo sigurni, da to dobimo.

Seveda se vsi skupaj pomikamo proti mlaju in Sončevem mrku, v upanju, da nam prinese kaj svežega, obnovljeno energijo in vstop v nove zgodbe. Posebno se bomo veselili priložnosti, ki se nam bodo pokazale.

Lepo se imejmo doma, s svojimi domačimi v varnem pristanu doma, vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva.

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku  ter prav tako, si lahko naročite osebno svetovanje na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .