0, 06.08.2018 20:16

TOREK 7. avgusta z LUNO v zgovornem DVOJČKU

Tudi danes bo energija Dvojčkov v ospredju, prijala nam bo družba, prijatelji, pogovori in stremeli bomo k harmoničnim odnosom.

Zlahka bomo vspostavili stike, spoznavali ljudi, izmenjavali mnenja in stališča in sproščeno komunicirali. Imeli bomo tudi celodnevni vpliv Sonca in Jupitra, ko bodo naša pričakovanja velika, znali bomo pretiravati, želeli si bomo ustvariti in doseči več, kot se nam obeta, zato nam sledi razočaranje. Lahko imamo tudi problem z avtoritetami, z našo prezenco, želeli si bomo pomembnosti, da nam jo drugi izrazijo, vendar dvomim, da bomo dobili to, kar si želimo. Velike oči, malo dajanja.

Venera se bo ponoči prestavila v svoje znamenje, v Tehtnico, kar bo odlično za harmonijo v odnosih. Ljubezen, zaupanje, prijaznost, uglajenost nas bo spremljala naslednje tri tedne. Odlično za ljubezen, nova poznanstva, družabnost in odnose na sploh.

Uživajte dan in ne pretiravajte brez potrebe,

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva.

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku  ter prav tako, si lahko naročite osebno svetovanje na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 06.08.2018 21:30