0, 30.07.2018 13:41

TOREK 31. julija z LUNO v zasanjanih RIBAH

Poslavljamo se od meseca julija in že pozdravljamo avgust, danes bomo doživljali zadnji dan julija v tem letu z Luno v intuitivnih Ribah.

Pričakujemo lahko miren in prijeten dan, blagodejne Jupitrove povezave bomo izkoristili, da se premaknemo v dnevnem dogajanju naprej, da v sebi odpiramo več volje in optimizem. Neptun nas bo zazibal v umetniški svet, svet glasbe in filma. Kopanje, sprostitev, ležanje na plaži ob prijetni glasbi bo vrhunec užitka. Globino občutij, željo po regeneraciji in spremembi nečesa, kar nam ne služi več bo netil Pluton. Nekdo, nekaj bo moralo oditi, čas je za spremembe. Vendar v globalu naj bo poletje za oddih od vseh problemov in od vseh težkih ljudi ter situacij, naj bo čas dopustov, potovanja in nikakor čas za uvajanje novih zadev. Bo še dovolj priložnosti v septembru in oktobru.

Lepo preživite ta poletni dan in naredite kaj zase,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .