0, 23.07.2018 22:35

TOREK 24. julija z LUNO v veselem STRELCU

Torek z Luno v razigranem Strelcu bo tudi pretežno prijeten dan, z obilico pričakovanj in v doseganju zadovoljstva.

Ker bo Merkur lepo povezan z Luno, bodo vsi stiki z tujino in tujci dobrodošli, prav tako si bomo želeli širiti svoja področja. Komunikacija bo stekla in hitreje bomo dosegli dogovore. Zaradi nasprotja Venere in Neptuna bodo naša pričakovanja v ljubezni in v odnosih zelo velika, zaupali bomo vsaki izrečeni besedi in slepo verjeli vsemu. Prevelika hrepenenja in pričakovanja prinesejo po navadi razočaranja. Znamo biti tudi bolj radodarni in zapravljivi pri denarju. Emocionalno bo to ekspresiven dan, ko zlahka idealiziramo ljudi, odnose in pozabimo na dejstva. Od tukaj pride kasneje razočaranje, ko emocije dobijo trdnejšo podlago. To se nam bo zgodilo že pozno zvečer, s prestopom Lune v resnega Kozoroga.

Bodimo sproščeni, ne pričakujmo preveč, pa bomo dobili ravno dovolj,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .