0, 28.06.2018 15:16

PETEK 29. junija z LUNO v nesproščenem KOZOROGU

Petek bo dan z resno Luno v Kozorogu, v dopoldanskem času se bo srečala s Plutonom in še bolj potlačila svoje emocije in čustva.

Potrebna bo preobrazba in očiščenje vse čustvene navlake, napetosti v telesu in vseh negativnih čustev. Vpliv polne Lune še deluje, vendar bo počasi pojenjal. Danes vstopi Merkur, ki je planet miselnega dela, razuma in prenosa informacij v znamenje Leva, kjer bo delal družbo Veneri. Lev je znamenje gledališča, odra, zvezdništva in ponosa. V naših besedah bo več laskanja, dvorjenja in prevladujoče vloge. Ponosno bomo nosili svojo levjo krono in se dobrikali naokoli. V ljubezni in v pisani besedi bomo »nastopali pod žarometi«. Osvajali pa z odkritim, očarljivim in prefinjenim govorom in močnim čustvenim zanosom.

Predstava in mi v njej se bo odvijala naprej,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .