0, 18.06.2018 14:05

SREDA 20. junija z LUNO v omahljivi TEHTNICI

Do popoldneva imamo še energije nepopustljive Device, vendar se bosta Luna in Sonce že ob 12:50 uri »kregala«, astrologi rečemo, da sta v dinamičnem aspektu.

Temu se reče prvi Lunin krajec, ko so nemirni trenutki in mi v njih raztreseni, to nam onemogoča zbranost in mirno delovanje. Vse bi naenkrat naredili, sami sebe bi prehitevali, če kaj ne bo šlo gladko, nas bo spravljalo v nervozo. Vsekakor pa si bomo želeli zastavljena dela in projekte zaključiti do konca, kljub izzivom.

Vendar se bomo že kmalu popoldne zbrali in notranje umirili, saj bo Luna ob 14:30 uri prestopila v bolj harmonično znamenje, v Tehtnico. V nas  bo rastla potreba po sodelovanju, po umiritvi in iskanju ravnovesja. Sonce bo na zadnji stopinji Dvojčkov in že nestrpno »stopicalo« do aktivacije poletnega solsticija in vstopa v novo znamenje. Nekateri, posebno osebe s poudarjenim znamenjem Device, Strelca, Dvojčka in Ribe( tudi ascendent), boste imeli malce manj vitalne energije in slabše počutje.

V pričakovanju poletnega solsticija in uradnega poletja bomo preživeli dan,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 18.06.2018 14:36