0, 14.06.2018 19:31

PETEK 15. junija z LUNO v čustvenem RAKU

Petek je za marsikoga zadnji delavni dan v tem tednu dni, temperature so že poletne, morje toplo za kopanje, čeprav bo poletni solsticij šele 21. junija.

Vendar ceste so ob koncu tedna že nabito polne, kajti veliko ljudi ima rado morje in kakšno poletno destinacijo. Če ne drugače, je camp prikolica »zakon«. Da bo petek minil v prijetnem vzdušju in v lepih odnosih, se bomo morali za to malce potruditi. Venera z Uranom bo celodnevni vpliv, ko bomo v ljubezni in v odnosih manj tolerantni, bolj eksplozivni in netaktni. Drugače pa bodo na nas delovale pozitivne in prijetne energije optimističnega Jupitra in intuitivnega Neptuna. Za svoj notranji mir in občutek varnosti, bomo potrebovali  več zaupanja in sposobnost predajanja. Luna v čustvenem Raku bo pomagala blažiti in pomiriti odnose ter nas opominjala, da se je dobro prilagajati. Ves nemir in blokade bomo sposobni odpraviti.

Prijeten petek in čustveno stabilen dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .