0, 04.06.2018 19:10

TOREK 5. junija z LUNO v idealističnih RIBAH

Dopoldanski čas bo še potekal v nekem umirjenem in mentalno stimulativnem delovanju, Luna bo potovala še po zadnjih stopinjah znamenja Vodnarja.

Premik v znamenje Ribe malo pred 13 uro, bo premik v zavesti. Nežni, intuitivni in  prijazni bomo, z nežno senzitivno energijo bomo prisluhnili drugim, pretežno tistim ki bodo potrebovali našo pomoč. Dojemljivost za duševne potrebe bo večja kot za materialno rast. Energije ravno ne bo veliko, smo v padajoči fazi Lune, ko se telo in um želita umiriti in spočiti. Zato ne bo odveč malce več počitka v naslednjih dnevih, posega po knjigi, po meditaciji, da si ustvarimo umirjene trenutke in mir v duši.

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .