0, 31.05.2018 21:19

PETEK 1. junija z LUNO v zbranem KOZOROGU

Prijeten in konstruktiven dan je pred nami. Same spodbudne povezave planetov bodo v nas odpirale močno miselno delovanje in odločnost v komunikaciji, Merkur in Mars skupaj dajeta mislim in besedi hitrost.

Dva dobrotnika,  planet Venera in Jupiter in kasneje še Neptun snujejo vodni trigon, kateri je odličen za talente, umetnost, glasbo, ustvarjalnost ter prinašajo mnogo navdihov. Tudi srečo, zadovoljstvo in priljubljenost. Resna Luna v Kozorogu, bo razvajala tako Jupitra, kot Neptuna in bila z njima, rahlo omehčana. Praktične rešitve, dobra organizacija in povečana intuicija, se nam bodo ponujale kar same. Uživajmo ta kreativen in ciljno zagnan dan in ustvarimo kaj dobrega in koristnega,

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .