0, 27.05.2018 18:38

PONEDELJEK 28. maja z LUNO v napornem ŠKORPIJONU

Ponedeljek bo dan pred polno Luno in za marsikoga stresen dan. Večinoma bomo nemir v sebi tolažili s sproščujočimi tehnikami revitalizacije ali regeneracije.

Ne se preveč razburjati in čustveno odreagirati, ne delajte dram in scen brez režiserja. Mnogi se boste počutili prenapeto, razdražljivo in prenagljenih odzivov. Saj veste, da dihalne vaje, meditacija, sauna, kopeli, joga in telovadna na splošno pomagajo pri telesu in dušnemu počutju. Samo ne razpravljajte znova in znova o temah, ki so že našle epilog. Ne izzivajte in ne vlečite starih »grehov« izpod preproge, saj bo dan za debato neugoden.

Pa bo mir v »bajti«.

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .