0, 20.05.2018 18:58

PONEDELJEK 21. maja z LUNO v pompoznem LEVU

Danes se bomo poslovili od Sonca v znamenju Bika, saj bo že zgodaj zjutraj ob 4:14 uri vstopil v veselo, družabno, zračno znamenje Dvojčka. Naslednji mesec dni bomo v iskanju nekaj novega, posebnega, veselega, drugačnega.

V nas bo nemir in težko se bomo zbrali na eno samo zadevo, en prostor, eno osebo. Vse nas bo zanimalo, vsega se bomo lotili in marsikaj bomo načrtovali. Morda poletne počitnice, dopust in potovanje. Mene vsako leto vleče v Grčijo, imajo prekrasno morje, sanjske otoke, prostrane plaže, toplo sonce, kjer si vedno najdeš kotiček samo zase. Da o odlični kulinariki ne govorim….

Danes bo zelo ustvarjalen in dinamičen dan, živahnost dneva nam narekuje Luna v znamenju Leva. Ogromno misli, načrtov in ustvarjanja zastavljenih poti nam ponuja Lunina povezava z Jupitrom. Aktivno bo, kjerkoli se že bomo nahajali, bomo ustvarjali in delovali iz sebe in v smeri svojih ciljev.

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .