0, 17.05.2018 19:30

PETEK 18. maja z LUNO v čustvenem RAKU

Ob prehodu Lune po družinskem Raku, smo tesneje povezani s svojo družino, radi smo v družbi ljudi, ki nam veliko pomenijo.

Z veseljem bomo kaj postorili doma, kaj dobrega skuhali, spekli pecivo in delali na vrtu. Čustveno bomo zelo odprti, sočutni in pripravljeni pomagati. Tudi organizacija dela nam bo šla odlično, močno povečana intuicija pa občutenje energij drugih ljudi. Več bo sočutnosti in empatije v nas.

Prijeten dan v krogu družine vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .