0, 15.05.2018 21:19

SREDA 16. maja z LUNO v veselem DVOJČKU

Zgovoren dinamičen in poln presenečenja ter različnih dogodkov bo sredin dan.

Imamo dan po mlaju in rastoča, mlada Luna v zgovornih Dvojčkih se ponosno kaže v vsej svoji lepoti in prilagodljivosti. Imeli bomo veliko enih opravkov, novih priložnosti, da se dokažemo in pokažemo kaj znamo. Mars bo vstopil v drugačnega Vodnarja, kjer se bo boril za neodvisno, nepristransko in ekscentrično delovanje. To je borec za pravice šibkejših. Sreda bo dan, ko smo lahko del nekega neobičajnega športa, nekih novih trendov, kjer bo izstopala naša individualnost in drugačnost.

Aktivno in le z vso vnemo in novimi idejami,  v nov deloven dan,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 15.05.2018 21:27