0, 09.05.2018 08:31

SREDA 9. maja z LUNO v nežnih RIBAH

Miren, prijeten in rahlo lenoben dan bo sreda z energijami pasivne Ribe.

Kako zelo primerno za počitek, relaksacijo, ne naprezajmo telesa preveč. Smo tudi v zadnji fazi Lune, tik pred mlajem, ko si želi telo spočiti in očistiti vseh strupov. Tisti bolj občutljivi ljudje se boste lahko danes počutili brezvoljno in brez prave moči, več bo solz kot smeha. Bo pa sočutje, potreba pomagati drugim in intuicija močneje izražena. Zvečer nam bo Saturn dodal malce resnosti in zbranosti, pa morda načrtujemo za naslednji dan kaj bolj koristnega.

 Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 09.05.2018 08:50